NAJVEĆA ARKANOVA TAJNA Šešelj otkrio kako je Željko Ražnatović pokušao da se spasi - Imali su dokaze protiv njega, morao je...
Foto: Printscreen Happy TV

Lider radikala je naveo da je Arkan želeo da mu se otpiše deo krivice ili da mu se ublaži kazna tako što će svedočiti protiv Sloboodana Miloševića, Jovice Stanišića, njega i ko zna koga još.

- On je masovni ubica, imali su dokaze protiv njega i on je mogao da lažno svedoči protiv bilo koga da bi sebe spasao. Zahtevao je da prođe bez ikakve kazne, a Hag je bio za to da ipak dobije neku kaznu, a da mu se trećina oprosti i da se izvuče lagodno - naveo je Šešelj za "Srpski telegraf".

Kako dalje objašnjava, Arkan je mogao da se pretvori u noćnu moru Miloševića, preko veza sa bivšim šefom policije Radovanom Stojičićem Badžom.

- Mogao je da priča o svojim zločinima i da koristi vezu koju je imao sa Badžom i da to sve svaljuje na Miloševića. Da kaže: Badža mi je naređivao, a Badži Milošević. U prilog tome mogao je da iskoristi i fotografiju sa Badžine sahrane na kojoj izgleda kao da korača pored Miloševića, a zapravo je desetak metara iza. Mogao je da je pokaže u haškoj sudnici kao dokaz bliskosti sa Slobodanom, da se predstavi kao čovek koji je za njega i po njegovim instrukcijama radio i šta će onda Milošević - zaključuje Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading