KATASTROFA ZA SRPSKI NAROD Šešelj u neverici posle onoga što se desilo -  Ovo je zaprepašćujuće!
TV Pink/Printscreen

- Ovo je zaprepašćujuće! Srbija ima neozbiljnu opoziciju! Zaista, ja možda nikada više neću biti narodni poslanik, ali srpski radikali nedostaju Narodnoj skupštini - kazao je Šešelj za jutarnji program Happy TV i podsetio da je njegova stranka uvek glasala za izveštaje/zaključke/rezulucije o Kosovu i Metohiji, iako ih je kritikovala, da bi se demonstriralo jedinstvo celog srpskog naroda, cele Srbije povodom Kosova i Metohije.

Predsednik SRS smatra da je to bila prilika i za opoziciju, a pregovoračka pozicija Srbije bi bila jača da je izveštaj o Kosovu i Metohji dobio još veću podršku u parlamentu.

Takođe, Šešelj ističe da je parlamentarna opozicija u protekla dva dana delovala kao "razbijena vojska", a ocenjuje da su i Miloš Jovanović, Boško Obradović i Milica Đurđević Stamenkovski izgubili u raspravi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Oni su delovali priglupo i neobrazovano - kazao je voditelj Milomir Marić, govoreći o parlamentarnoj opoziciji.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

Komentari (3)

Loading
Vanja

15.09.2022 16:27

Srbija nema ozbiljnu i odgovornu opoziciju. Interesi države i gradjana su na prvom mestu. Stav svih stranaka po tim pitanjima MORA biti jedinstven.

Мilan

15.09.2022 16:31

Човек је у праву. Овако дебилну опозицију нико нема. Када слушате шта млате, желудац вам се окрене.

MUJO

15.09.2022 19:16

Šta očekivati od opozicije kada im čovek po sto puta govori ubacite karticu, prijavite se za diskusiju.Tupsoni najobičniji.