"SMARTOM" IZ VRNJAČKE BANJE, NA SAHRANU KRALJICE Lažni službeni nalog izazvao lavinu na društvenim mrežama, Radović odgovorio zlonamernim falsifikatorima!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Svakoga dana na internetu osvane bezbroj infrmacija. Nažalost, mnoge od njih nisu tačne.

Tako se desilo i ovog puta, kada se na društvenim mrežama pojavio "putni nalog" na ime Dušana Radovića, direktora SC Vrnjačka Banja. Kako stoji u lažnom dokumentu, od treba da se iz Vrnjačke Banje uputi u London, u minijaturnom "smartu." Ko je iole čitao šta piše odmah je shvatio da tu baš nešto i ne štima.

Ispostavilo se da je u pitanju bio pokušaj šale na njegov račun, kao i na račun državnih organa. Samom gospodinu Radoviću ipak ništa nije bilo smešno.

Dušan Radović odgovorio je zlonamernim kreatorima lažnog dokumenta.

- Pretpostavljam da je šala bila u tome da ja, koji sam visok skoro da metra, idem na put vozilom u koje verovatno ne mogu ni da uđem. Ali ko god je ovo uradio biće kažnjen u skladu sa zakonom. Nisam čovek koji ne zna za šalu, ali sa nečijom smrću i našom državom ne može ovako jeftino da se šali, jer mi svoj posao i državu Srbiju ozbiljno shvatamo i ne dozvoljavamo ovakve ispade - poručio je Radović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading