ĐILASOV KANDIDAT NASTAVLJA DA KANALI SRBIJU Ponoš za Al Džaziru: Bio sam jasan, u Srebrenici je počinjen genocid!
Alo! Ilustracija /J.V.

Ponoš je bio pritisnut da se izjasni o događajima iz devedesetih, Radovanu Karadžiću, Ratku Mladiću i Srebrenici.

On je jasno potvrdio svoje pređašnje izjave kojima priznaje deklaraciju donetu u Skupštini Srbije, od strane Demokratske stranke predvođene Draganom Đilasom, Borisom Tadićem i Vukom Jeremićem, u kojoj se zločin u Srebrenici karakteriše kao genocid

- Bio sam jasan i kao predsednik Srbije poštovaću deklaraciju koja kaže da se u Srebrenici dogodio genocid - poručio je Ponoš.

Đilasov kandidat je, pored strava da se u Srebrenici dogodio genocid, najavio i mogućnost ulaska Srbije u NATO, iskopavanja litijuma, a Srbima iz Republike Srpske poručio da im je glavni grad Sarajevo.

Tako je Ponoš, veoma brzo, stekao podršku ne samo đilasovskih medija, već i albanskih medija sa Kosova, zatim Hrvatske, ali i ekstremno nacionalističkih portala iz Sarajeva, poput Slobodne Bosne koja piše da on prvi čovek za predsednika Srbije.

Podsetimo, Ponoš je u svoj tim uvrstio i reditelja Srđana Dragojevića koji se zalaže za priznanje nezavisnosti Kosova i smatra da država Srbija, uz priznanje, treba da isplati Albancima novčanu nadoknadu od 100 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Vla

23.02.2022 15:31

Ovaj dezerter je ili mnogo glup ili nepismen, znas li ti dezerteru jedan sta je genocid, ko je ubijao zene i decu, neznas ili se pravis lud, da su to radili muslimani, pokrij se usima i ma s u tvoju hrvatsku

Nina

23.02.2022 15:41

Pa mozda dobije izbore u tim tzv . drzavama R. Srbiji sigurno nece.

sombor

23.02.2022 17:31

za sva vremana i proterati go*no iz srbije u hrvtcku

Mihajlo

23.02.2022 18:42

Ma ko je bre Ponos...Lezilebovic nesposobni...jedino sto ima masinski mozak, samo zaribao izgleda...Ko njega jos slusa?I ko normalan moze za nega da glasa?