EKSTREMISTIČKI MUSLIMANSKI PORTAL IZ SARAJEVA SLAVI PONOŠA To što je srpska vojska radila sramota je za Beograd i srpsku naciju!
Tanjug/Alo ilustracija

Na ekstremističkom portalu iz Sarajeva osvanuo je članak pod naslovom "To je sramota za Srbiju, Beograd i srpsku nacioju..." Burno u "Utisku nedelje", Ponoš i Teodorović o Vučiću, Kosovu, Srebrenici, ratnom zločincu Ratku Mladiću i NATO savezu...", u kom se jasno promoviše Zdravko Ponoš, Marinika Tepić, Dragan Đilas i njima slični, a sve u cilju da se srpska nacija joše jednom ponizi i sprovede plan nestabilne opozicije.

EKSTREMISTIČKI MUSLIMANSKI PORTAL IZ SARAJEVA SLAVI PONOŠA To što je srpska vojska radila sramota je za Beograd i srpsku naciju!

Printscreen

 

Podsetimo, nosilac liste ovog dela opozicije, Marinika Tepić je još 2016. godine bila jedan od potpisnika deklaracije kojom se krivica za genocid pripisuje državi Srbiji i srpskom narodu.

Nakon toga, presednički kandidat Marinike i Đilasa je krenuo njihovim stopama, pa i sam u raznoraznim medijima podržava Marinikinu tezu o genocidu u Srebrenici.

Naime, Ponoš je gostujući na televiziji Nova S izjavio da je Narodna skupština Srbije zauzela jasan stav po pitanju genocida u Srebrenici, te da će on “poštovati deklaracije” za razliku od predsednika Vučića, čime je jasno poručio da se slaže da je genocid počinjen

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Đorđije

21.02.2022 18:22

Ponošu tebe treba na stub srama što tako pričaš. Uvukao si se balikama u šupak, ali oni ti neće pomoći oni ne mogu za tebe glasati.