NARODNA POSLANICA SANDRA BOŽIĆ OTVORILA DUŠU ZA ALO!: Najveća podrška su mi...
Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

U politiku je ušla pre 13 godina i učlanila se u Srpsku naprednu stranku.

- Nisam želela da budem pasivni posmatrač. Bilo je teško gledati moje Pančevo čije građane su tajkuni ostavili bez posla. U tom trenutku smo i ja i moji roditelji bili bez posla, bila sam u braku, tada su moje ćerke bile male. Svakog dana sam gledala skupštinske prenose i znala sam da ću jednog dana sedeti tamo.

Ovo vam je drugi mandat, sećate li se dana kada ste ušli u Dom Narodne skupštine?

- Kada god zakoračim u to zdanje meni je to doživljaj, jer je u taj prostor utkana istorija. Imala sam tremu, ne mogu da se pravim hrabra i da kažem da nisam. Gospodin Miroslav Lazanski, koji, nažalost, nije više sa nama, bio je najviše oduševljen mojim ulaskom. Odmah mi je napravio mesto pored njega da sednem i tu sam ostala da sedim i u drugom mandatu.

NARODNA POSLANICA SANDRA BOŽIĆ OTVORILA DUŠU ZA ALO!: Najveća podrška su mi...

Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

 

Po čemu ćete pamtiti Lazanskog?

- Bio je vanvremenski čovek, izuzetno inteligentan, uvek nasmejan i pun anegdota. Pamtiću ga i po tome što je pokušao da me ubedi da odemo u Severnu Koreju i da usred ratnih dešavanja po svetu mi budemo ti koji će posetiti ta podneblja. Rekla sam mu da nisam toliko hrabra.

Sećate li se trenutka kada ste upoznali Aleksandra Vučića?

- Kada sam se učlanila u SNS viđala sam ga na skupovima, a sretali smo se i prilikom njegovih dolazaka u Gradski odbor, gde sam bila poverenik. Nikada neću zaboraviti momenat kada me je prvi put lično pozvao. To je bilo prilično stresno. On je čovek koji je vrlo jasan, ne zove vas da biste ćaskali, već da kaže šta je od zadataka ono što vi treba da ispunite.

NARODNA POSLANICA SANDRA BOŽIĆ OTVORILA DUŠU ZA ALO!: Najveća podrška su mi...

Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

 

Razvedeni ste, imate dve ćerke, kako uspevate da uskladite privatni i poslovni život?

- Imam dve ćerke, starija je student, ima 19 godina, a mlađa ima 16. Imamo i dva ženska psa, tako da u našoj kući vlada matrijarhat. Ćerke razumeju moj posao i u njima imam najveću podršku.

Da li vam daju neke modne savete?

- Tu nam se mišljenja podudaraju, jer one vole to što ja negujem jednostavan stil odevanja.

Kakva ćete tašta biti?

- Nadam se da sam sve uradila tokom vaspitanja ćerki da one mogu, ako ništa drugo, da izaberu spram sebe i da biraju muškarce koji će biti tu kao partneri. Sa bivšim suprugom sam se vrlo mirno razišla, dugo smo bili zajedno i čini mi se da smo se prerasli.

Kuvate li?

- Dok su mi ćerke bile male kuvala sam im svakog dana, i sada tokom vikenda skuvam po nekoliko jela da imamo za naredne dane. Moja majka nam mnogo pomaže, ona je u penziji i potpuno nam je posvećena. Da mi nema mame, ne bi meni bilo političke karijere, ni bilo koje druge, da vam iskreno kažem.

NARODNA POSLANICA SANDRA BOŽIĆ OTVORILA DUŠU ZA ALO!: Najveća podrška su mi...

Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

 

 

Uz kardio kik-boks do savršene linije

Kako održavate liniju, da li trenirate?

- Moj posao je takav da moram dugo da sedim, što ume da uspori metabolizam. Promenila sam i neke navike, jer sam ranije jela na tri sata, to je bio neki moj režim. Zbog svega toga trudim se da treniram kad god stignem. Ma koliko da sam umorna uspevam da uđem u salu za kik-boks. Treniram kardio kik-boks, ali znam i pravilno da izvedem udarce.

Da li vam se nekada desi da zaplačete?

- Retko plačem, uglavnom kad sam nemoćna. Kada vidim da ne mogu da pomognem nekome kome je pomoć zaista neophodna, to me potpuno razoruža.

Kada ste bili najsrećniji?

- Kada sam rodila ćerke. To su momenti koji su u životu neizbrisivi. Pomešaju se sreća, bol i strah.

NARODNA POSLANICA SANDRA BOŽIĆ OTVORILA DUŠU ZA ALO!: Najveća podrška su mi...

Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

 

Koliko često idete u kupovinu?

- Ne volim šoping, stresira me. Ne volim ni da probam stvari, te zbog toga sve češće kupujem preko interneta. Desi mi se ponekad da kupim nešto što mi ne stoji ili mi je veliko ili malo. Zbog tih mojih promašaja su najsrećnije moje devojke, koje uzmu šta njima odgovara.

Šta mislite o estetskoj hirurgiji, da li to podržavate?

- Ja sam medicinski radnik, radila sam baš na hirurgiji. Kada bi mi neko rekao da želi da uradi neku operaciju zbog lepote, bila bih protiv. A što se tiče sitnih estetskih zahvata, to mi je OK, sve dok ima meru.

Vladanka i ja se razumemo pogledom

Da li se sa nekim iz sveta politike družite i privatno?

- Najviše volim da popričam sa Vladankom Malović. Ona je naš šef informative i žao mi je što javnost nema priliku da je vidi i upozna. Jedna je od najpametnijih žena koje sam do sada upoznala. Izuzetno je hrabra, veliki je patriota. Nas dve se razumemo pogledom. Veliki je gubitak za SNS što ona nije prisutna u javnosti.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Pancevac

25.10.2021 13:58

Sve pohvale za nasu Pancevku Sandru. Izuzetno hrabra i borbena zena.Takvi smo mi Pancevci vredni radni srcani. Podrska Sandri za borbu protiv bivseg rezima od njenih Pancevac

Bojana L

25.10.2021 14:02

Izuzetna zena sve pohvale za radi i izgled. Konacno zene imaju svoja prava i jednake su sa muskarcima. Sandri zelim puno uspeha.

Slobodna L

25.10.2021 14:08

To je prava Zena pravi borac prava Srpska majka pametna brobena vredna domacica majka kraljica. Mnoge zene se ugledaju na Vas a mnoge bi i trebale .Podrska Sandri koja predstavlja politiku naseg Predsednika Vucica uz Vas je narod.

slavica nokic

25.10.2021 14:13

Tako prizemna normalna narodska zena. Dugo nisam videla iskren intervju. Nisam pratila politiku ali od ovog teksta iskreno praticu rad i cenjenog novinara kao i Sandrin.

Buba Pakovic

25.10.2021 14:47

Zena sa stavom, Mlade devojke trebaju da imaju uzore kao sto je Gospodja Bozic.Veliki pozdrav od Bube sa Kosova i Metohije.

Sosa iz J Banata

25.10.2021 14:57

Upoznala sam pre par godina Sandru. Mogu reci da je zena na mestu i ima punu podrsku Zena iz Juznog Banata

Violeta Prodanovic

25.10.2021 15:40

Roditelji su uvek iskrena podrska. Kad je porodica podrska uspeh je neizbezan. Hrabra Sandra pozdrav za Vas.