PREDSEDNIK VUČIĆ PRIKAZAO MOĆNO ORUŽJE Neprijatelji strahuju pred silom koju ima Srbija!
Ministarstvo odbrane

- Uspeli smo da Vojsku i vojnu industriju u prethodnih nekoliko godina stavimo na pijedestal narodnog poverenja, koji im, ne samo zbog istorijskih zasluga, svakako pripada - napisao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je danas na Instagram profilu video snimak modernog srpskog oružja uz poruku da Srbija danas promoviše multilateralizam.


"Naši diplomatski napori verujem da su prepoznati u celom svetu u pokušaju da promovišemo mir i stabilnost. Zato je srpska država kroz sve faze svog trajanja bila poznata po odbrambenoj industriji. U svetu interesa nema milostinje za slabe. U svetu interesa postoji poštovanje za one koji su snažni i zato je važno da razvijamo našu odbrambenu industriju da bismo mogli da upravo čuvamo mir i stabilnost, da ne bismo mogli da budemo ponižavani i da ne bismo mogli da budemo ugrožavani", poručio je Vučić.

On je dodao da je Srbija mnogo napredovala na odbrambenom planu.

"Ljudi ne primećuju šta je to što smo uradili u prethodnom periodu za našu zemlju. Koliko smo napredovali, koliko novih fabrika odbrambene industrije imamo, koliko novih proizvoda imamo. Uspeli smo da vojsku i vojnu industriju u prethodnih nekoliko godina stavimo na pijedestal narodnog poverenja koji im, ne samo zbog istorijskih zasluga, svakako pripada. Mnogo toga se menja i idemo u korak sa svetom", naveo je predsednik Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading