OFICIRI, VI STE SNAGA NAŠE ZEMLJE Vučić objavio snimak: Nema ničeg važnijeg nego čuvati svoj narod! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Predsednik je poslao veoma važnu poruku.

- Dragi oficiri, vi ste ti koji činite našu snažnu i jaku vojsku. Vi, vaša snaga, vaše srce, vaša ljubav prema našoj otadžbini. Mi verujemo u vas, jer verujemo i u našu budućnost. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija! - objavio je predsednik Vučić.

U video snimku se navodi da nema ničeg časnijeg, važnijeg i vrednijeg nego čuvati svoju zemlju, štititi svoj narod, njegovu slobodu, a to je najviša i najvažnija vrednost za svaki narod na svetu.

- Pred nama je mnogo izazova i ja sam gotovo siguran da ćemo uspeti da sačuvamo mir i stabilnost, ali naša vojska je garant tog mira i stabilnosti, naša jaka i snažna vojska, a bez ljudi, bez vas, dragi oficiri, naša vojska ne bi mogla da postoji. Možemo da kupimo šta god hoćete na svetu, vi ste ti koji činite tu vojsku. Vi - vaša snaga, vaše srce, vaša ljubav prema našoj otadžbini. Želim vam da budete vredni, da budete marljivi, da sanjate velike snove, da imate visoke ciljeve, ne male, da uvek želite više i da uvek napravite bolje, a mi verujemo u vas jer verujemo i u našu budućnost. Živela Vojska Srbije, živela Srbija! - stoji u snimku koji je objavljen.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ruzica

11.09.2021 17:49

Mirno spava narod koji ima takvu vojsku i takvog vrhovnog komandanta.

Kika

11.09.2021 18:24

Čestitke našim mladim oficirima! Vi ste ponos naše Srbije!

stevo

12.09.2021 01:40

Ovi mladi ljudi su nasa snaga,okosnica temelj i stub nase Vojske

Popovic977

12.09.2021 09:18

Sve cestitke nasim mladim oficirima i nadamo se da ce nastaviti da stite drzavu ko njihovi predhodnici