ŠEŠELJ OTKRIO TAJNU ČUVENOG HITA Poznatu srpsku pesmu pevaju pogrešno, a iza svega se krije mračna istina (VIDEO)
Foto: Pink TV Printscreen

Šešelj je rekao da je štafeta koju su nosili Titu, tradicija ukradena iz perioda maloletnog kralja Petra. 

- Kralju Petru se nosila štafeta pre II svetskog rata - rekao je Vojislav Šešelj.

Lider radikala kaže da se Titu svidelo da i pesmu "Kralju Pero, belo lice, kad ćeš doći u Užice?"

- Onda je on to promenio u "druže Tito, belo lice". Otkud njemu, starcu od 60 godina, belo lice? - pitao je lider radikala.. 

Iza svega se krije i okoreli staljinistički režim koji je Tito primenjivao u Srbiji, a koji se nije zasnivao samo na kultu ličnosti.

Šešelj je istakao da je Tito izdao svetski komunistički pokret. 

- On je revizionista. Priklonio se Zapadu i decenijama služio Zapadu za razbijanje jedinstva tzv. komunističkog lagera. U isto vreme, u Jugoslaviji je zadržao okoreli staljinistički režim. Postojao je progon svih ideoloških, stvarnih ili potencijalnih, neprijatelja - objasnio je predsednik SRS.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ddd

24.05.2021 07:28

Šešelj je bio veći komunista od svih! U Tita se kleo i sve svoje kolege na fakultetu koji nisu bili na liniji partije podkazivao i uništavao im karijere. Gde je pukao? U sukobu sa kolegom Miljušem. Tada je izgubio podršku njegove komunističke partije, uprkos doktorata iz tenskovske odbrane. Da, kao diplomirani pravnik, on je postao Doktor tenskovke odbrane. To svako može da proveri. U Sarajevu ga dobro znaju, zato tamo ne zalazi nego je u Beogradu bio veći Srbin od Srbina. Tudju decu je slao u rat a svoju sačuvao. Bravo. Bivši DBO, sadašnji realiti gost svake TV.