VUČIĆ O NAPADIMA ĐILASOVACA DA JE IZDAO KIM: To pričaju devet godina! Crna Gora otišla od Srbije, Kosovo proglasilo nezavisnost - SVE U NJIHOVO VREME
Printscreen

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za televiziju Pink govorio iz Češke gde boravi u zvaničnoj poseti.

Tokom razgovora se osvrnuo na priče nestabilne opozicije da će tokom svog mandata priznati nezavisnost Kosova.

"To pričaju već 9 godina! Da li je 2006. ili 2016. Crna Gora otišla od Srbije? - 2006.! Kad je Kosovo proglasilo nezavisnost, 2008. ili 2018.? - 2018.! Kad su vršili pogrom nad Srbima, 2004. ili 2014.? - 2014! Sve u njihovo vreme", istakao je predsednik Vučić.

 

 

"Neću da govorim jezikom uvreda na račun oponenata. U avgustu će biti devet godina kako slušam priču kako ću izdati Kosovo. Ja sam postao mađioničar izgleda koji devet godina to radi. Da vidimo u čije vreme, da li u vreme Đilasa, Jeremića i njihovih kumova, ili u moje vreme zbog neodgovorne politike države i prema Crnoj Gori i lošoj kampanji... Kada se Crna Gora odvojila od naše zemlje? A kada je Kosovo proglasilo nezavisnost? Sećate li se? Njihova reakcija kakva je bila? Mi smo jednom odgovornom politikom štitili naše interese. Njihova politika se svodila na trčanje počasnih krugova izvinjenja svuda po Evropi. Danas smo dočekali da neko ko je bombardovao Srbiju kaže "izvinite". To je jako važno", rekao je predsednik Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivana

18.05.2021 21:52

Dragan Đilas jeste izdao i opljačkao narod i sve se vidi ko radi i ko nije radio za narod. DOS je politička stranka koja je uništila Srbiju. Dragan Đilas je zaista ekonomski želi da uništi našu državu.

Lekica

19.05.2021 08:07

Izneo je predsednik činjenice pa je dalji komentar suvišan.