Petar Petković
Foto: Alo/Printscreen

- Sećate se kada je Kurti zabranio održavanje srpskih izbora na prostoru KiM a onda su iz Kvinte izašli sa saopštenjima i rekli kako žale zbog toga, ali da Kurti ima pravo na tako nešto. Ovoga puta izjava je i američkog predstavnika u Prištini i generalno Kvinte drugačija, videćemo - rekao je Petković novinarima u kasarni u Topčideru.

On je rekao i da je Beograd učinio apsolutno sve da se svima razjasni i objasni koje su katastrofalne posledice ukidanja dinara i platnog prometa Srbije na KiM, da to nije stvar samo politike već opstanka srpskog naroda na KiM koji svoje plate i penzije, socijalna davanja, materijalne troškove, za bolnice škole tako dobijaju.

- Ukoliko Kurti to zaustavi jasno je da ne želi mir i da radi sve suprotno tome da idemo u pravcu deeskalacije. Nadam se da će razum prevladati - rekao je Petković i poručio Srbima na KiM da je država Srbija uz njih, da ih nikada neće ostaviti i da će se to rešiti na način da niko od njih ne bude ugrožen.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Moja žena nije srećna: Husein Memić u Zakuvavanju 🧑‍🍳 Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #huseinmemic #zakuvavanje #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fyp #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading