ALBANCI RAZAPELI KURTIJA! "Aljbin i Vjose su nesposobni, hoće da isperu mozak međunarodnoj zajednici!"
EPA

Hiseni je na Fejsbuku naveo da je ZSO međunarodna obaveza i da će kao takva biti sprovedena.

“Kurti i Osmani su pokazali hroničnu nesposobnost da čitaju i jasno razumeju naređenja pristalica Kosova u svetu. To se posebno videlo kod akcija i pobuna na severu. Kurti i Osmani bez vizije, bez hrabrosti i bez znanja vratili su Kosovo na nultu tačku”, naveo je Hiseni.

Dodao je da su Kurtijevi argumenti protiv ZSO zajedno sa uslovima smešni.

 

 

“On laže građane kada kaže da je Ustavni sud odbio ZSO. Ovo je laž. Manipuliše i kada kaže Zajednica je jednonacionalna, jer nije. Sama činjenica da piše "opštine sa srpskom većinom" znači da u tim opštinama ima i pripadnika drugih nacionalnosti. Po Kurtijevoj logici, čak je i Kosovo monoetničko jer je 92 odsto albanskog stanovništva. Ali Kosovo je takođe multietničko, jer ima i osam odsto drugih etničkih grupa”, dodaje Hiseni.

Hiseni ističe da Kurti želi da "ispere mozak" međunarodnoj zajednici kao i članovima njegove stranke.

“Uslovi koji danas postoje postojali su i bez Kurtija. Ali, on izgleda i dalje misli da ceo svet veruje u njegove laži, baš kao što to čine ovi ljudi iz Samoopredeljenja, kojima je izgleda ispran mozak. Očigledno je Kurti u svom paralelnom univerzumu mislio da niko na Kosovu i u međunarodnoj zajednici ne može ništa da pročita. Zato vara i laže besramno i tako lako”, ističe Hiseni.

Navodi da je "isporuka ilegalnog oružja smešan uslov ako je u vezi sa osnivanjem ZSO, jer je zakonska obaveza Vlade da osigura da građani ne poseduju nelegalno oružje".

"Kurti očajnički pokušava da zapakuje i proda osnivanje Zajednice članovima svoje stranke. Ne zalaže se za vitalne interese zemlje”, zaključio je Hiseni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vladimir

02.02.2023 19:47

OVAJ KURTA JE PRAVA MURTA USKORO KUPUJE KARTU NEPOVRATNU SA DJUKANOVICA