PETAR PETKOVIĆ IZVESTIO JAVNOST Uprkos teroru Aljbina Kurtija, Srpska lista je uspela da ostvari ubedljivu pobedu (VIDEO)
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

 

- Pobeda je ostvarena u najtežim mogućim okolnostima i uslovima, kada smo učestvovali u odbrani srpskog naroda, kada je 20. septembra Rosu ušao nedozvoljeno na sever KiM, a onda i kada su ponovo ušli na sever KiM 13. oktobra, sa dugim cevima, upucali Srećka Sofronijevića.

- Uprkos svim pritiscima i teroru Aljbina Kurtija i Prištine, srpski narod i Srpska lista upeli su da ostvare značajnu, istorijsku pobedu. U trenutku kada nam je bilo najteže, kada su pokušali da nas slome i pritisnu, srpski narod je još jednom pokazao da slogom i jedinstvom može da bude još snažniji, posebno kada iza sebe imaju predsednika Aleksandra Vučića. 

- Srpski narod južno od Ibra veruje Aleksandru Vučića. Ovom ubedljivom bobedom smo jasno pokazali da smo mi ti koji poštuju Briselski sporazum i sve ostale. 

- Onako kako je bila snažna pobeda srpskog naroda i Srpske liste na jučerašnjim izborima, isto tako će da bude snažna poruka Srbije ukoliko se ne formira ZSO.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading