SKANDAL NA KOSOVU Aljbin nepoželjan:  Njegova primitivna i nepismena vojska ne može prikriti neuspehe
FOTO: EPA Valdrin Xhemaj

 

Bivši koordinator Vlade Kosova za dijalog sa Srbijom na Fejsbuku je napisao da je svaka kritika Kurtijeve vlade zasuta uvredama sa lažnih, ali i pravih profila pristalica Samoopredeljenja.

"Ova digitalna vojska Aljbina Kurtija, sudeći po ′′kulturi′′ i pisanju, vidi se da je pre svega sačinjena od primitivnih i nepismenih. Iza pripadnika ove 'vojske', stoji samo jedan čovek, a to je Aljbin Kurti. Drugog oružja nemaju osim komentara punih psovki i uvreda. Oni, kao i njihovi nalogodavci nemaju ni kulturu ponašanja niti kodeks časti", napisao je Hiseni.

Hiseni smatra da nikakva kritika aktuelne vlasti nije dozvoljena, čak ni ona dobronamerna, a da ne bude zasuta "otrovom i mržnjom". Tekstovi se često komentarišu, a da ni nisu pročitani do kraja.

"Dovoljno je neko napiše kritiku i da ko po komandi krenu negativni komentari, koji se često pišu 'naslepo', bez čitanja samog teksta. Na udaru najvećih primitivaca tako su se našli ne samo političari, već i novinari, intelektualci, predstavnici nevladinih organizacija", kaže Hiseni.

Smatra da ovo nije dobro, ne samo za političku scenu, već i društvo uopšte.

"Ti  ljudi moraju da znaju da je ovaj sajber-rat, osmišljen kao sredstvo gušenja svakog kritičkog glasa u našem društvu, izgubljen. Ova digitalna armija ne može da prikrije očigledne neuspehe Aljbina Kurtija i njegove vlade u svim oblastima, bez izuzetka", kategoričan je Hiseni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading