VESIĆ OBIŠAO VELIKE INFRASTRUKTURNE RADOVE U GROCKOJ Rekonstruiše se i Dom kulture u Brestoviku
Goran Vesić - Privatna arhiva

"Trenutno se rade atarski putevi u vrednosti od preko 70 miliona dinara. Raspisali smo tender vredan više od pet milijardi dinara i dobili izvođača za poslednji deo radova na vodovodu Makiš-Mladenovac za naselja Pudarci, Umčari, Kamendol, Dražanj i sva ostala naselja koja se nalaze u tom delu Grocke", istakao je Vesić.

VESIĆ OBIŠAO VELIKE INFRASTRUKTURNE RADOVE U GROCKOJ Rekonstruiše se i Dom kulture u Brestoviku

BeoInfo

 

 

Dodao je da se, osim toga, u narednih nekoliko nedelja očekuje raspisivanje tendera za izgradnju sportskog centra na obali Dunava.

"Reč je inače o hali koja je godinama nezavršena, a sada ćemo tu graditi otvoren i zatvoren bazen. To neće biti velika hala, ali uradićemo moderan sportski centar koji će biti jedan od četiri sportska centra koja će Beograd istovremeno raditi u narednih nekoliko godina", rekao je zamenik gradonačelnika.

On je naglasio da je važno da svaki deo našeg grada i svaka opština budu uređeni kako bi građani imali bolji kvalitet života.

"Srećan sam što se ovde u Brestoviku završava rekonstrukcija doma kulture, jer će to biti mesto gde će se sastajati penzioneri, lovci, sportska udruženja, a građani će ovde imati priliku da pogledaju i neku pozorišnu predstavu", rekao je Vesić, saopštila je Gradska uprava.

Naveo je da je u toku realizacija pet od šest igrališta u različitim delovima opštine Grocka, za šta je Grad dao novac.

"Ovo je treći dom kulture, a uradili smo i dva kluba za penzionere i nastojaćemo da unapredimo kvalitet života svakog naselja, svake prigradske opštine", rekao je Vesić, dodajući da je to suština lokalne politike u okviru koje se, pored velikih infrastrukturnih radova, realizuju i ovakve stvari koje ljudima omogućavaju kvalitetniji život.

Predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić je rekao da će do kraja nedelje biti gotovo šest dečijih igrališta, a za dvadesetak dana još četiri.

"Po jedno od tih četiri biće u naseljima Pudarci, Leštane, Kaluđerica i Vinča. Namera je da se do kraja godine završe svih 25 igrališta koja su u planu", rekao je on.

Istakao je da je opština Grocka dobila od Grada 330 miliona dinara za asfaltiranje puteva na svojoj teritoriji.

"Trudimo se da svaki stanovnik opštine ima dobre uslove života", dodao je Pantelić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading