VESIĆ U SOPOTU "Što obećamo to i ispunimo, počela izgradnja vodovoda"
BeoInfo

Razgovarao je sa meštanima o problemima i realizaciji projektata za dobrobit gradjana opstine.

Naime, na Trešnji su krenuli radovi na izgradnji vodovoda. Goran Vesić je sa stanovnicima Trešnje razgovarao o značaju početka ovih radova, kao i o tekućim problemima sa kojima se svakodnevno susreću.

“Kao sto sam obećao počeli smo izgradnju vodovoda, a očekujem da kroz razgovor sa građanima dođemo do još ideja kako da unapredimo kvalitet života u ovom delu Beograda. 

Radovi kreću odmah, oćekujem da se završe za tri meseca, do leta će ovde biti 1400 novih prikljucaka”, rekao je Vesić.

VESIĆ U SOPOTU

BeoInfo

 

 

U mesnoj zajednici Popović, Vesić je kazao da je dobro što je naselje ušlo u projekat “Čista Srbija” i da će oko sedamdeset odsto opštine biti pokriveno kanalizacijom. 

“Moja pokretna kancelarija danas je posetila Trešnju i Popović. Kada je u pitanju Trešnja konačno je ispunjeno obećanje i počeli smo da radimo vodovod. 

Istovremeno radimo projektovanje rezervoara i dve crpne stanice, kao i rekonstrukciju rezervoara Šuplja stena kako bi tokom sledeće godine vodu mogla da dobije i Koviona.

VESIĆ U SOPOTU

BeoInfo

 

 

Kada je u pitanju Popović, ovde sam najavio početak izgradnje kanalizacije, oni će zajedno sa Malom Ivančom, Raljom biti priključeni na postrojenja odpadnih voda u Malom Pošarevcu.

Razgovarali smo o subvencijama za poljoprivredu, uređjenju toka reke Ralje i o tome kako smo u Sopotu izgradili pet reni bunara. Pričali smo i o tome dokle je stigao projekat Makis- Mladenovac, gde će na kraju i Sopot i Mladenovac biti priključeni na gradski vodovod.

Ukratko, razgovarali smo o tome kako da zivot postane bolji, puno toga smo rešili i puno toga smo se dogovorili. 

Tako Beograd pobeđuje”, istakao je Vesić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading