OVA RASA PASA IMA NAJJAČI UGRIZ Drže se i u posebnim kavezima, a u ovoj zemlji je posebno zabranjena 06:00 Razonoda 0
PSI LAKO MOGU DA OTKRIJU DA LI IH VOLITE Jedna stvar vas odaje - ne možete da utičete na to 11:50 Razonoda 0
"ONI SU NEČISITI, SIMBOL ZAPADA" 20 gradove u ovoj državi zabranilo šetanje pasa, evo zašto 18:40 Vesti 0
PORODICA MITROVIĆ JE BOGATIJA ZA 3 ČLANA! Željko objavio srećne vesti: "Broj se uvećava" (VIDEO) 17:20 Vip 0
DA LI JE VAŠ PAS ZAISTA SREĆAN? Evo kako da budete sigurni - ovih 9 stvari garantuju zadovoljno mahanje repom 12:10 Razonoda 0
PSI OBORILI NA POD DEVOJČICU (9) I KRENULI DA JE GRIZU Vlasnik se pravda: Nisam ih ja pustio! Komšije jedva čekaju da mi napakoste... 14:30 Vesti 0
TRENER PASA OTKRIO 3 NAJVAŽNIJE STVARI U DRESURI Evo kako da ukrotite neposlušnog psa 11:50 Razonoda 0
DRAMA NA KAUČU Kad ovi psi počnu da se guraju, to izgleda ovako - ljudi na mrežama plaču od smeha 09:15 Razonoda 0
VLASNIK OVIH PASA NIJE MOGAO DA VERUJE KOLIKO SU SLOŽNI Pogledajte šta su nemački ovčari zajedno uradili 11:40 Razonoda 0
DA LI PSI ZAISTA VIDE SAMO CRNO-BELO? Veterinar Terzin razotkriva istinu koja će šokirati vlasnike 12:58 Razonoda 0
VLADIVOSTOK NA NOGAMA! Glasine o severnokorejskim radnicima koji jedu pse izazvale paniku! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
3 NAJBOLJE RASE PASA ZA PORODICE SA DECOM Najmlađi ih obožavaju, ta ljubav je bezgranična 22:45 Razonoda 0
SMISAO ZA HUMOR ILI ŽELJA ZA IGROM? Psi često izluđuju svoje vlasnike - evo zbog čega 22:50 Razonoda 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
Uživo RUSI PREORALI KIJEV! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika 07:17 >> 15:25 Vesti 0