IMAŠ LI TI ČOVEČE OBRAZA? Deportovao Đokovića iz Australije, pa zaražen kašljao u javnosti! Novakovi navijači BESNI! (FOTO/VIDEO)
EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Skot Morison, premijer Australije i jedan od najglasnijih zagovornika deportovanja Novaka Đokovića objavio je da je zaražen koronavirusom. 

Ne bi to bio nikakav problem da se Skot prethodnih dana nije pojavljivao u javnosti i kašljao i tako još jednom pokazao koliko je licemeran.

Kada je Đoković deportovan iz Australije, Morison je prokomentarisao kako je takva odluka doneta na bazi zaštite javnog zdravlja, ali se njegovo ponašanje u prethodnom periodu ne može okarakterisati kao da je brinuo o javnom zdravlju.

- Danas sam testiran pozitivan na Kovid 19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi kako kašlje u javnosti, što je izazvalo bes Novakovih navijača.

Jedan od ljutih navijača putem društvene mreže Tviter je upitao premijera "Gde je deo u kojem krivite Đokovića za to što ste zaraženi?".

Što bi rekli stari Latini "nomen est omen"! (ime je sudbina).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading