IMAŠ LI TI ČOVEČE OBRAZA? Deportovao Đokovića iz Australije, pa zaražen kašljao u javnosti! Novakovi navijači BESNI! (FOTO/VIDEO)
EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Skot Morison, premijer Australije i jedan od najglasnijih zagovornika deportovanja Novaka Đokovića objavio je da je zaražen koronavirusom. 

Ne bi to bio nikakav problem da se Skot prethodnih dana nije pojavljivao u javnosti i kašljao i tako još jednom pokazao koliko je licemeran.

Kada je Đoković deportovan iz Australije, Morison je prokomentarisao kako je takva odluka doneta na bazi zaštite javnog zdravlja, ali se njegovo ponašanje u prethodnom periodu ne može okarakterisati kao da je brinuo o javnom zdravlju.

- Danas sam testiran pozitivan na Kovid 19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi kako kašlje u javnosti, što je izazvalo bes Novakovih navijača.

Jedan od ljutih navijača putem društvene mreže Tviter je upitao premijera "Gde je deo u kojem krivite Đokovića za to što ste zaraženi?".

Što bi rekli stari Latini "nomen est omen"! (ime je sudbina).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading