UMALO SKANDAL U HOTELU Ikardija hteli da hapse zbog Vande, video je golu sa drugim muškarcem, pa poludeo (VIDEO)
Printscreen

 

 

Vanda Nara je nedavno još jednom objavila da se ona i Mauro Ikardi rastaju, a nedavno je završila gola u krevetu sa pevačem L-Ganteom. U pitanju je spot za njegovu pesmu, ali i potvrda onoga o čemu se spekulisalo neko vreme, a to je da su njih dvoje u ljubavi.

Prema navodima poznatog argentinskog novinara, Huana Ečejogena, fudbaler je potpuno poludeo kada je video Vandu sa novim dečkom.

On, ali i svetski mediji prenose da je Ikardi odmah napustio Istanbul kako bi otišao u Argentinu da poseti Vandu, međutim ispred hotela u kojem je ona boravila fudbaler je zadržan od strane obezbeđenja što se navodno vidi na sledećem snimku.

Prema izvorima do kojih su došli argentinski mediji, postoji mogućnost da je Vanda zabranila Mauru posetu i da je zbog toga centarfor naišao na probleme.

- Na dan kada je Mauro stigao u Argentinu, objašnjeno mu da mu je zabranjen ulaz u hotel, ali je on svejedno otišao. Vanda je zatražila da u slučaju njegovog dolaska bude obaveštena pre nego što ga puste u hotel - navodi jedan lokalni tabloid.

Pomenuti Ečejogena je doneo i informacije da je Mauro zvao Vandu da joj traži da se vrati u Tursku gde je ostavila petoro dece sa njim, a poručio je i da u Galatasaraju ni malo nisu srećni zbog ovog postupka, te da Ikardi zbog Vande rizikuje prerani kraj karijere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading