OVAKVU UVREDU NOVAK ĆE DUGO PAMTITI! Organizatori Olimpijskih igara su uradili OVO nakon što je Đoković ostao bez medalje! (VIDEO)
EPA

 

Naš najbolji teniser Novak Đoković poražen je prvo u borbi za finale, a onda i u meču za bronzu na Olimpijskim igrama i tako ostao bez medalje u Tokiju.

Srpski as sigurno da će do kraja života pamtiti 30. i 31. jul 2021. godine i to nikako po lepom. Nole je ostao bez šanse za zlatni slem i najsjajnije odličje za svoju zemlju, što bi ga upisalo u istoriju "belog sporta".

Međutim, kao i uvek, porazi Novaka su pravo vreme da se mnogi naslađuju, ali niko nije očekivao da će to uraditi organizatori Olimpijskih igara. Naime, zvanični profil Igara u Tokiju objavio je podsećanje na zlato Rodžera Federera u dublu i to odmah nakon što je Đoković ostao bez medalje.

 

 

Teško da je moglo gore od ovoga...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ruza

01.08.2021 09:56

Ne pada sneg da pokrije breg vec da svaka zver pokaze svoj trag. To je nekada dobro Nole, tako saznas kakav je ko, pa makar i sa zakasnjenjem.

Jugoslav

01.08.2021 15:18

@Ruza - Nije problem ne osvojiti medalju problem je za igraca br.1 krajnje nesportsko ponasanje od bacanja reketa u publiku lomljenja o cemu objektivna stampa ni spomena.

Daca

01.08.2021 13:58

Nole, neka se vesele dusmani.Ti i tvoja porodica mogu samo da budu ponosni sto si prvo njihov sin a nas IDOL ANDJEO GENIJE.. KO TO IMA SAMO SRBI.Uzmi HRABROST NADU I DOBRTU I STAVI I STAVI JE U DUSU SVIMA KOJI NE ZNAJU STA JE LJUBAV PREMA SVOJOM ZEMLJI

SA

01.08.2021 14:41

Niko se nije obradivao njegovom neuspjehu,jer da su se radivali tudjim neuspjesima ni sami ne bi bili uspješni.