"NOVAK NIKADA NEĆE OSVOJITI OLIMPIJSKO ZLATO" Hrvati jedva dočekali neuspeh Đokovića, Srbinu će ovo samo biti motiv više!
AP Photo/Seth Wenig

Hrvatski mediji jedva su dočekali priliku da se naslade neuspesima Novaka Đokovića. Naš najbolji teniser ostao je bez odličja u Tokiju nakon poraza od Aleksandra Zvereva, a onda i Pabla Karenja Buste.

To je bila idealna prilika komšijama da već sada konstantuju kako Novak nikada neće osvojiti olimpijsko zlato.

"Zverev mu je oduzeo mogućnost za olimpijsko zlato"

Autorka teksta ne veruje u Novakov uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

- Zverev je svog velikog prijatelja treći put pobedio u karijeri, ali važnije od 'samo pobede' je to što mu je oduzeo mogućnost osvajanja olimpijskog zlata i to će lako ostati jedino nedostižno u briljantnoj karijeri Niovaka Đokovića. Sve ostalo je osvojio, neke naslove i više puta, ali ga sudbina nije mazila na Olimpijskim igrama - navodi se u tekstu "Sportskih novosti".

EPA

 

Poređenje sa Federerom

Novak je nakon toga upoređen sa Rodžerom Federerom.

- Baš kao što nije mazila ni Federera u pojedinačnim dvobojima, ali je zato osvojio zlato u paru s Stenom Vavrinkom i uvek je mogao da kaže 'Ja sam svoje zlato osvojio.

EPA

 

Sve osim prvog mesta za Novaka je malo, smatra autorka.

- Veliki sportisti su specifična roba, jedan od takvih je, naravno, i Novak Đoković jer nakon što je izgubio priliku osvojiti zlatnu medalju, utakmicu za bronzu je odigrao samo zato jer je morao. Naime, Nole na određeni način priznaje samo pobede. Jedan prijatelj, kojem apsolutno mogu da verujem, rekao mi je da je bilo vidljivo kako se Đokoviću jednostavno nije igralo i da je izgledao kao da želi da pobegne što dalje od dodele nagrada jer kad nije prvi, onda ne mora da bude ni treći.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Rada

01.08.2021 09:12

Kad ste vi bili ljudi, vi i ne znate nista drugo nego cekate na noz. Toliko vam je Veliki Nole pomogao a vi i dalje ostajete smece.

Slobodan

01.08.2021 09:21

Pa sta i ako bude tako. I dalje je najbolji i to im smeta.

DEJAN

01.08.2021 10:23

To su mu prijatelji i navija za njih...

Rada

01.08.2021 10:34

Osvojio je ceo svet, najbolji je s vi cete uvek ostati pakosnici i ono sto jeste. Nula.

Titoni

01.08.2021 11:27

Nije istina. U Hrvatskoj većina ljudi navija za Novaka, pa čak i kad igra za Srbiju, jer je jednostavo dobričina. Pozdrav iz Splita