MRTVE, NEPOKRETNE, SPORE! Terzić razočaran nakon poraza, ovako se ne igra nikad!
OSS

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić bio je prilično ljut nakon poraza od Brazila

Ovaj poraz Srbiju može da košta samo prvog mesta u grupi, ali ako budu na svom nivou u četvrtfinalu, onda će biti potpuno nebitan. Pred njima je još samo duel sa Južnom Korejom, a onda su na programu eliminacione utakmice.

„Pretpostavljali smo da će biti teško, ali nije bilo. Bilo je lako – za Brazil“, prokomentarisao je posle utakmice selektor Zoran Terzić rečenicu koju je rekao pre nekoliko dana u najavi susreta i dodao:

„Pa ozbiljno. Ovako ne može da se pobedi ozbiljan protivnik, Brazil ili bilo koja druga selekcija. Čak i nema apsolutno nikakvog razloga za nerviranje, u smislu kao mogli smo četvrti set. Ne, ovo je bila 100 odsto utakmica za Brazil. Drastično su bili bolji od nas i to, nažalost, u elementima u kojima nije trebalo. Posebno u odbrani. Ne tehnika i taktika, nego pre svega želja. Tu su bili drastično bolji, mi odbranu nismo igrali uopšte. Verovatno smo očekivali da će naši napadači to sve da reše, nema potrebe bilo šta drugo da radimo dalje“.

MRTVE, NEPOKRETNE, SPORE! Terzić razočaran nakon poraza, ovako se ne igra nikad!

EPA-EFE/MAST IRHAM

 

Ovaj poraz bi trebalo odbojkašice da prodrma pre nego što dođe vrhunac turnira. 

„Nije nikakva katastrofa izgubiti. Svi ljudi koji nas prate moraju da budu svesni da je ženska reprezentacija u poslednjih pet godina na svim takmičenjima bila prva. Na evropskim, na svetskom. Ali, ne možemo ni mi uvek da budemo prvi. Nama je to želja, učinićemo sve da tako bude, ali nije to baš tako lako. Ne može ni jedan Novak Đoković da bude uvek prvi. Ali, to je samo druga strana. Prva i najvažnija je da mora uvek da se da sve od sebe. Da odigramo sa puno elana i želje, da kad izgubimo tu nema nervoze i tuge“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading