NIJE DOBRO POČELO PO SRBINA! Jokić briljirao, ali nije mogao da izbegne poraz na startu plej-ofa! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Nije dosta ni brutalan dabl-dabl.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su u prvom meču plej-of serije protiv Portland Trejlblejzersa na svom parketu sa 109:123.

Još jedna sjajna partija Nikole Jokića nije bila dovoljna da se zaustave motivisani gosti, pa je tako Demijen Lilard na kraju izašao kao junak iz prvog od najmanje tri duela ove dve ekipe.

Tokom sezone dve ekipe su se srele čak 5 puta, a Denver je četiri meča rešio u svoju korist. Međutim, kada je najbitnije ponovo su zakazali Nagetsi i predali pobedu rivalu. 

 

 

Duel je rešen u trećoj deonici kada je domaćin uspeo da za kratko vreme sa maksimalnih 11 poena prednosti, završi četvrtinu sa 10 poena zaostatka. Pokušali su da se vrate u poslednjim minutima utakmice, ali je Lilard bio neprikosnoven. Priliku za popravni Denver će imati u noći između ponedeljka i utorka od 4 časova posle ponoći.

Najefikasniji pojedinac meča bio je Nikola Jokić sa 34 poena i 15 skokova, a pratio ga je Porter sa 25 (9 skokova). Najbolji u pobedničkom timu bio je Lilard sa takođe 34 uz 13 asistencije, a najbliži njegovom učinku bio je Mekalum sa 21 poenom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading