ZVEZDINA FILIJALA IMA NOVOG TRENERA! Promene u Grafičaru, Đurovski postao potpredsednik!
RFK Grafičar

Neđić je u prethodne četiri sezone sjajno predvodio generaciju dečaka rođenih 2003. godine i sa njima osvajao svako takmičenje u kom su nastupali. Mladi i uspešni stručnjak je takođe ostvarivao zapažene rezultate na međunarodnim turnirima i važi za jednog od najperspektivnijih trenera u Srbiji.

BIĆE ŠUŠKE! Crvena zvezda i Partizan obezbedili lepe pare od UEFA takmičenja, a mogu i više!

ZVEZDIN NAPADAČ UŠAO U ISTORIJU SRPSKOG FUDBALA! Pao je rekord Lamina Dijare!

Ako se uzme u obzir da okosnicu Grafičara sada upravo čine biseri koje je Neđić iznedrio, poput braće Mituljikić, Stankovića, Đurića i ostalih, može se očekivati da će se talentovani stručnjak brzo uklopiti, jer ekipu već dobro poznaje. Na klupi će debitovati u sredu od 13 časova kada ćemo na terenima iza juga Marakane dočekati Budućnost iz Dobanovaca, a do kraja polusezone ih čeka još i utakmica sa Radom.

ZVEZDINA FILIJALA IMA NOVOG TRENERA! Promene u Grafičaru, Đurovski postao potpredsednik!

FK Crvena zvezda

 

Neđić se u meču sa Čukaričkim oprostio od naše juniorske selekcije, a stručni štab predvođen Petrom Petrovićem će voditi tim u narednom meču protiv IMT-a, nakon čega sledi pauza i imenovanje novog trenera, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Takođe, legenda Crvene zvezde i dosadašnji šef stručnog štaba našeg razvojnog tima - Boško Đurovski, postaće potpredsednik Grafičara, a ujedno će biti zadužen i za koordinaciju sa Omladinskom školom Crvene zvezde, čime će saradnja biti podignuta na još viši nivo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading