ZVEZDA OBAVILA SJAJAN POSAO Crveno-beli potvrdili dolazak velikog pojačanja na "Marakanu"
Foto: EPA/EPA

Još pre novogodišnjih praznika bilo je jasno da bi Marko Stamenić uskoro mogao da ozvaniči dolazak u Crvenu zvezdu. Do toga nije došlo sada, ali će gotovo sigurno u junu kada reprezentativcu Novog Zelanda istekne ugovor sa Kopehnagenom!  

Na redovnoj godišnjoj sednici Skupštine kluba jedan od direktora srpskog šampiona upoznao je delegate s vešću da je Crvena zvezda posle Pitera Olajinke uradila još jedan sjajan posao i obezbedila novi vredan potpis za leto. 

Bio je Stamenić najveća želja Zvezdinog sportskog sektora ove zime budući da se savršeno uklapa u sistem, ali i filozofiju podmlađivanja igračkog kadra. Pored toga, Novozelanđanin srpskih korena ima i iskustvo igranja u Ligi šampiona što mu je ogroman benefit. 

PRELEP GEST KAPITENA ZVEZDE Milan Borjan poklonio rukavice malom heroju sa Kosova i Metohije (VIDEO)

Ove sezone Stamenić je u dresu Kopenhagena odigrao deset utakmica u danskom šampionatu, u grupnoj fazi Lige šampiona ostavio je sjajan utisak, a mečevi protiv Mančester sitija i Sevilje bili su glavna preporuka za dolazak na Marakanu. 

Crvena zvezda je želela da ga dovede već ove zime, i iskoristi činjenicu da mu ugovor sa Kopenhagenom ističe 1. jula. Međutim, i pored toga što Stamenić ima dogovor sa Zvezdom. Ipak, danski klub nije želeo da ga pusti budući da nisu pronašli adekvatnu zamenu za njega. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading