GLUME ŽRTVE I REKETIRAJU DRŽAVU! Terzić nikad jače udario na Partizan!
FK Crvena zvezda

 

- Iz dana u dan vidim da se koristi ista matrica, jako ružna, da smo mi državni prijekat, a oni žrtve režima, što je velika laž. Ja sam svedok i ko hoće realno da pogleda, oni sa tom pričom su zaludeli ogromnu većinu javnosti jer sebe smatraju žrtvom ovog režima. To je alibi koji na ružan načun zloupotrebljavaju i klasično pokušavaju da reketiraju državu. To im uspeva već evo deset godina. Tom pričom mi smo žrtve, mi smo žrtve… oni neuspešni, traže krivca, ne u sebi nego državi, kao da hoće neko da ih ruši - rekao je Terzić za TV Pančevo.

GLUME ŽRTVE I REKETIRAJU DRŽAVU! Terzić nikad jače udario na Partizan!

FK Crvena zvezda

 

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Kada pričam sa nekim ljudima, mislio sam da su umereni partizanovci, vidim koliko su ostrašćeni, zadojeni tom idejom. Ja odgovorno tvrdim da Zvezda nema nikakvu pomoć veću od Parizana, to lako može da se proveri. Transparentno poslujemo, svako ima uvid u naše poslova, na APR se objavljuje naš isveštaj finansijski, funkcionišemo u beloj zoni, siva zona nula, nadam se i Partizan. Vide se naši prilivi, nas država ne finansira. Jako je to pokvareno od nekih struktura… Kaže "Nas neko hoće da ugasi, Partizan je žrtva"… Ružno je, bezobrano i nekorektno. Tako reketiraju državu. Stalno je naša potreba da se opravdamo da nismo državni projekat - rekao je Terzić.

Prokomentarisao je i grljenje Stanojevića i Stankovića na derbiju, ali i izjavu trenera Partizana.

- Grljenje mora da bude iskreno. Mi odemo na ručak sa rukovodstvom Parizana i dogovorimo se oko nekih stvari. Još se nismo ni razišli i izađe izjava njihovog trenera koji priča o ovom što pričam, oni su žrtve, a mi državni projekat…. Onda ni ručak ni zagrljaj nisu iskreni, o tome govorim - poručio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading