NA OBOSTRANU RADOST Patrijarh Porfirije ugostio KK Crvenu zvezdu
KK Crvena zvezda

Tom prilikom Patrijarh Porfirije je, koji je samim ovim činom i pozivom učinio izuzetnu čast KK i KKŽ Crvena zvezda i svim ljudima koji rade u klubu ili se bore za njegove boje na terenu, blagoslovio kompletnu delegaciju našeg kluba i uputio reči ohrabrenja, ljubavi  i podrške, ali i izrazio želju za dobro zdravlje, pred velike izazove i utakmice koje košarkašice i košarkaše očekuje na terenima ove sezone i u njihovim karijerama, koje su mnogima od njih u obe selekcije, obogaćene i nastupima za reprezentaciju Srbije.

Osim zvaničnog dela, Patrijarh je u opuštenom razgovoru preko sat vremena proveo u druženju, slikanju i pojedinačnim razgovorima sa igračima i stručnim štabom i menadžmentom kluba, i učinio posetu nezaboravnom za sve crveno-bele koji su došli u Patrijaršiju.

KK Crvena zvezda

 

Ispred KK Crvena zvezda patrijarhu Porfiriju, kapiten KK Crvena zvezda mts Branko Lazić poklonio je uramljeni dres KK Crvena zvezda koji će krasiti neki od kutaka Patrijaršije u kojima boravi Patrijarh, dok je kapiten ženske ekipe Nevena Naumčev uručila Patrijarhu Porfiriju loptu sa potpisima svih košarkašica. Klub je uputio i zvaničan poziv Patrijarhu, koji i sam nikad nije krio da je Zvezdaš i veliki ljubitelj sporta i košarke, da bude gost KK Crvena zvezda u sezoni koja je upravo počela.

Osim velike galerije slika, KK Crvena zvezda će tokom srede objaviti i bogat video materijal o poseti takmičarskih timova i delegacije kluba, koji su svi zajedno doživeli izuzetnu čast ovom posetom i susretom sa Patrijarhom Porfirijem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading