NOŽEM NA KOME JE PENTRAGRAM IZVRŠEN STRAVIČAN ZLOČIN Ubica baka Bosiljke pred sudom
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Na glavnom pretresu, održanom u petak, u nastavku dokaznog postupka, pročitan je nalaz i mišljenje kombinovanog trasološko-sudsko-medicinskog veštačenja, nakon čega je dalje neposredno saslušana veštak specijalista sudske psihijatrije. Na istom ročištu je usvojen predlog nadležnog javnog tužioca i doneto rešenje kojim će se odrediti dopunsko DNK veštačenje u ovom predmetu.

NOŽEM NA KOME JE PENTRAGRAM IZVRŠEN STRAVIČAN ZLOČIN Ubica baka Bosiljke pred sudom

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Ovaj mladiće se zbog krivičnog dela teško ubistvo nalazi iza rešetaka od hapšenja, a pritvor mu je poslednji put produžen do 6. juna.

Suđenje u ovom postupku u somborskom Višem sudu, zbog izmene u sastavu veća, počelo je iznova sredinom januara, a nakon izlaganja optužbe, izjašnjavanja optuženog i uvodnih izlaganja, u okviru dokaznog postupka, saslušani su optuženi P. B., veštak i svedok-oštećena J. M. Potom je pročitana pisana dokumentacija iz spisa predmeta koja predstavlja dokaze.

 P. B. je identifikovan na osnovu DNK tragova, a otkriveno je i da je do kuće žrtve došao crvenim "puntom", kojim se i udaljio s mesta zločina. Kod uhapšenog u kući, navodno, nađeni su krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koju je koristio prilikom zločina.

Okrivljeni P. B. se tereti za zločin koji je je izazvao veliku pažnju javnosti jer postoji osnovana sumnja da je lišio života staricu, na svirep i podmukao način, iz koristoljublja, zadajući joj 15 ubodnih i sekotnih rana, od kojih je ona preminula, pri čemu je trpela bolove jakog inteziteta i jake psihičke patnje.

Telo Bosiljke M. pronađeno je 6. marta prošle godine u jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Apatinu, a za njeno ubistvo osumnjičen je P. B., školski drug njene unuke, piše Dnevnik.

Prema rečima komšija, krvavo telo baka Bosiljke, prekriveno ćebadima, pronašla je komšinica sa kojom je starica redovno pila kafu, a na mestu zločina pronađen je i nož kojim je počinjeno ubistvo.

NOŽEM NA KOME JE PENTRAGRAM IZVRŠEN STRAVIČAN ZLOČIN Ubica baka Bosiljke pred sudom

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Podsetimo, ovaj zločin uznemirio je čitav Apatin, a sumnjalo se da bi motiv mogao da bude koristoljublje, pošto je ubijena žena imala apartmane na moru koje je izdavala.

Međutim, komšije su nam ranije rekle da im je to čudno, pošto osumnjičeni P. B. potiče iz imućne porodice, a i sam je imao dobro plaćen posao.

Ono što je probudilo dodatnu jezu u ovom slučaju jeste to što su kod osumnjičenog pronađeni satanistički simboli. 

Naime, na nožu kojim je počinjen zločin je navodno bio satanistički znak, pentagram, a prema nezvaničnim saznanjima osumnjičeni na telu ima istetoviran isti takav znak.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading