S.N.
Foto: Alo/Foto: Društvene mreže

Jedan od nastaradalih je mladić S. N. (20), koji je poginuo u naselju Bošnjane kod Paraćina. 

Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog vozila N. J. iz Obreža, upravljajući automobilom kruševačkih oznaka, naglo prešao u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, sleteo sa puta i udarao u objekat pored puta, a kako se saznaje, N.J. poseduje važeću probnu dozvolu B kategorije. Sa N. J. u automobilu bio je nastradali mladić.

Prijatelji poginulog mladića opraštaju se od njega na mrežama, a zajedno sa njegovom fotografijom, jedna od prijateljica podelila je potresnu ispovest.

S.N.

Foto: Društvene mreže

 

"Puno snova i želja su ostali neispunjeni, puno reči nedorečene, nečije nade su se noćas ugasile, još jedan mladi život je otišao među anđelima, još jednoj majci sin nedostaje, još jedna porodica žali za svojim sinom, bratom, rođakom, drugari ostali bez druga, još jedna želja društva tvoga da te opet vide je ugašena... Još jedna majka čeka svog sina na vratima, traži ga i zove ga, još jedna majka boluje za svojim sinom, još dve sestre kao male ostale su bez svog dragog brata, bez bratske ljubavi i radosti da ga vide, još dve sestre neće rasti uz svoga brata, još jedan brat neće bratski da porazgovara sa svojim bratom, neće sobu deliti, još jedan otac neće sa svojim sinom razgovarati kao otac sa sinom, još jednom ocu nema sina da mu pomogne, svima nama ti nedostaješ, da te slušamo u nameri da ispuniš svoje želje i ciljeve, da gledamo pred sobom pravog brata, sina, druga kako je tu za svoje drugove i članove porodice u svakom času i u dobru i zlu, zaboravljen nećeš biti ni jednog trena od strane tvojih najmilijih, još te čekamo u nadi da je sve ovo laž i najveći košmar iz kog se budimo. Počivaj u miru druže,vidimo se na nekom boljem mestu", napisala je njegova prijatelja opraštajući se od poginulog mladića.

Pored toga, mladić je bio član Kulturno-umetničkog društva, stoga su se u ime svih sa kojima se S. N. veselio i družio tokom raznih koncerata, oprostili od njega.

- Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, jer si i sam bio jedan od njih. Neka ti je večna slava! Iskreno saučešće porodici - pisali je u objavi ovog KUD-a ispod čega su se ređale fotografije na kojima mladić pozira u nošnji.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading