policija
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Prema izjavama očevidaca, situacija je eskalirala iz verbalne rasprave u fizički obračun. Uprkos pokušajima prisutnih da smire situaciju, tuča je trajala sve dok policija nije intervenisala.

https://youtube.com/shorts/ICGKSq5IhC4?si=VIIRH0HfXAy0BkaT

Hitne službe su brzo reagovale i povređene su prevezli u lokalnu bolnicu. Policija je započela detaljnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta.

Trenutno nije poznat tačan broj povređenih, a stanovnici Novog Pazara kažu da su šokirani i zabrinuti zbog ovog nasilnog događaja koji je narušio mir večeri.

Redakcija “Sandžak Danas” došla je u posed video snimka, na kome se vidi kako se na dve strane Ulice Stevana Nemanje odvija tuča među većom grupom mladića.

Video je zabeležio samo kraj sukoba, a prema izjavama očevidaca, tuča je trajala najmanje desetak minuta. Na snimku se vidi kako sukob jenjava na desnoj strani ulice, nakon čega jedan od učesnika pretrčava na suprotnu stranu i priskače u pomoć drugom, koji se drži za oči, najverovatnije zbog upotrebe biber spreja. Potom nastavlja sukob s drugom grupom mladića.

Na početku snimka jasno se vidi kako jedan od učesnika, teže povređen, teško hoda, a postoji sumnja da je upravo on povređen oštrim predmetom. Istraga je u toku.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading