Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Naime, Gordana T. juče je ubijena u novosadskom naselju Klisa u porodičnoj kući, kojoj je presudio suprug Nikola tako što joj je naneo povrede glave električnom bušilicom.

Jedna komšinica otkrila je da Nikola, koji je ubio svoju suprugu, ima sestru, koja je sinoć došla nakon krvavog pira, ali da su je članovi porodice tada oterali.

Kako je opisala, sinoć ju je zbog tragedije prolazila jeza, devojke su vrištale i plakale. Kako je navela, ćerke su sad kod svoje tetke sa majčine strane.

- Takva me jeza prolazila od svega, bilo je užasno. Devojke kad su došle vrištale su i plakale, pas užasno lajao, čak je od nemira jednog inspektora ugrizao za ruku - kaže ona i dodaje:

- One su sad kod svoje tetke sa majčine strane, ne mogu prosto da budu ovde zbog uviđaja, a i teško im je mnogo. Nikola ima sestru koja je sinoć došla ovde, ali su je oterali…

Nikola je, kako saznajemo, potpuno stabilno, svestan šta je učinio i sutra bi već trebalo da bude ispitan u tužilaštvu.

Komšije u šoku

Komšije su u šoku zbog ovog zločina jer, kako kažu, supružnici nikada jedno drugom nisu uputili ni ružnu reč.

- Sa njim sam redovno išao na pecanje, video sam Gocu juče, sve je bilo normalno i onda smo popodne saznali šta se desilo… Celu noć nismo spavali, što od šoka što od laveža njihovog psa koji je bio užasno iznemiren.

Prema njegovim rečima Nikola je bio uspešan u svom poslu, prodavanju mamaca za pecanje i voleo je to da radi, a ponekad bi i Gordana išla sa njim.

- Nikada jedno drugome nisu rekli ni jednu ružnu reč, nikad svađa, ma ništa. Ćerke su im dobre, jedna radi, jedna studira, uvek putovale, srećne, situirane, ma nikakav problem. Zato mi ništa nije jasno, ne mogu sebi da dođem. Celu noć oka nismo sklopili - kaže komšija.

ALo.rs/Kurir.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading