Bela Crkva
Foto: Printscreen/Facebook

U mesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve danas je pronađeno telo žene Vezire U. u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju, a kako saznaju mediji sa njima su u trenutku nesreće bili i njihovi unuci.

Prema prvim informacijama, sumnja se da se žena ugušila dimom iz peći na pelet, a komšije za medije kažu da su sa bračnim parom bila i deca, njihovi unuci.

- Vezira je bila divna žena, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a ovde se udala, dobila decu i unuke. Deca su bila tu kad se sve desilo i i oni su prebačeni u bolnicu, ali kako su mi javili, Vezirini unuci su dobro, samo je neophodno da ih lekari pregledaju - kaže komšinica za Kurir i dodaje:

- Ne znam da li je u pitanju peć, ali nema šta drugo da bude. Da bude takva tragedija to je strašno, divna jedna žena i požrtvovana za svoju porodicu koju je volela više od svega. Nadamo se da će njen suprug uspeti da se oporavi.

Prema rečima komšinice Veziri nije bilo spasa i njeno telo je odmah odvezlo pogrebno preduzeće, dok su članovi njene porodice odvezeni vozilom Hitne pomoći.

- Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj, cela kuća im je obavijena policijskom trakom - kaže nam komšinica.

- Lekari se bore za život njenog supruga, a sve okolnosti tragedije biće naknadno utvrđene - navodi se.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading