MISTERIJA UBISTVA ANE VOLŠ DANAS BI MOGLA BITI REŠENA Očekuju se novi dokazi, muž iz zatvora stiže u sud
Foto: Alo/Foto: Tanjug

Brajan Volš uhapšen je 8. januara zbog ometanja istrage, a kasnije je optužen i za ubistvo supruge. On se sumnjiči da je suprugu ubio u podrumu njihove kuće u gradu Kohasetu u Masačusetsu u SAD, potom njeno telo raskomadao i delove odneo na deponiju u kojoj se spaljuje smeće, kako njeni ostaci nikada nebi bili pronađeni.

Na prvom suđenju Volš je izjavio da nije kriv, a sudija mu je odredio pritvor, bez mogućnosti kaucije. Međutim, dokazi su protiv njega prikupljeni u 10 kesa, i to u kontejnerima u blizini kuće njegove majke, a jedan od ključnih dokaza je internet pretraga Braja Volša gde se vidi da je pretraživao "kako se rešiti tela".

MISTERIJA UBISTVA ANE VOLŠ DANAS BI MOGLA BITI REŠENA Očekuju se novi dokazi, muž iz zatvora stiže u sud

Foto: Tanjug

 

- Među dokazima su i ogrlica koju je Ana nosila, Prada torbica, potvrda o vakcinaciji protiv kovida na njego ime, kao i drugi predmeti koji sadrže Anin i Brajanov DNK trag - navode oni.

Takođe, svedočenje devojke koja je za ovaj bračni par radila kao bebisiterka bio je ključno za istragu.

- U danima nakon nestanka Beograđanke bebisiterka je čuvala njihovo troje dece i tada je primetila da je Brajan promenio sve tepihe u prizemlju njihove kuće, kao i kantu za smeće, a takođe je promenio bravu na vratima podruma - podsećaju američki mediji.

Takođe, u danu kada je Ana Volš ubijena, Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je potom rekao da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

Prethodno suđenje Brajanu Volšu koje je bilo u avgustu odloženo je jer u sud nisu stigli rezultati DNK analize. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading