brajan volš
Foto: EPA/EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Suđenje Brajanu Volšu, koji je optužen da je u novogodišnjoj noći ubio svoju suprugu, Beograđanku Anu, trebalo je da bude održano danas, međutim odloženo je i biće nastavljeno 2. novembra. Ova informacija je saopštena iz kancelarije okružnog tužioca.

"Pribavljeni su novi dokazi i očekuje se da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje", preneli su američki mediji razlog što je suđenje odloženo. Mediji su juče preneli da je policija na novoj lokaciji vršila pretragu terena jer su građani prijavili da bi mogli da budu pronađeni dokazi. 

Kako se saznaje, specijalni timovi policije na toj lokaciji nisu pronašli nijedan trag koji bi mogao da bude povezan sa ubistvom Beograđanke. "Telo Ane Volš nije pronađeno ali postoje brojni dokazi koji idu u prilog tvrdnji tužilaštva da je suprug Beograđanku ubio u kući, dok su njihova deca spavala na spratu, potom je raskomadao i uništio njeno telo. Pronađen je krvav tepih, tragovi krvi u podrumu, krvav nož, a u kontejneru za smeđe i testera na kojoj je bilo DNK tragova", preneli su mediji.

Dokazi su, kako navode, prikupljeni u 10 kesa, i to u kontejnerima u blizini kuće njegove majke.

(Mondo)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading