BEBISITERKA OTKRILA DETALJE UBISTVA ANE VOLŠ Ona je policiji dala bitne smernice pa se došlo do tragova
Foto: Printscreen

Tužilaštvo je danas iznelo i navode bebisiterke Volšovih koja je 1. januara rano popodne došla da čuva troje dece, kao i da joj je Brajan rekao da je Ana morala hitno da ode u Vašington zbog posla. On je otišao kod svoje majke, kojoj je takođe rekao da je Ana otišla u Vašington, a majka je odmah pozvala privatnog detektiva da mu to prenese.

Prema rečima tužioca, u decembru 2022. Brajan Volš je sumnjao da Ana Volš ima aferu, a posećivao je Instagram profil Aninog prijatelja.

BEBISITERKA OTKRILA DETALJE UBISTVA ANE VOLŠ Ona je policiji dala bitne smernice pa se došlo do tragova

Printscreen

 

- On je pomoću majke unajmio privatnog detektiva, a zatim je u preko ajpeda sina pretraživao u kojoj zemlji je najbolje da se razvede. Ona se pripremala da ga ostavi i odvede decu sa sobom - naveo je tužilac i dodao da se sumnja da je 31. decembra Ana otišla da uradi nokte, da je došao porodični prijatelj, da su deca spavala a Brajan je pripremao večeru. U jednom momentu jedno dete je sišlo, razgovaralo sa njima i otišlo da spava - navodi tužilac.

BEBISITERKA OTKRILA DETALJE UBISTVA ANE VOLŠ Ona je policiji dala bitne smernice pa se došlo do tragova

 

 

 

Kako objašnjava, njihov porodični prijatelj je oko 1 ujutru otišao i to je bio poslednji put da je neko video Anu živu.

Tužilac je zatim ponovio jezive pretrage koje je Brajan Volš guglao tokom te kobne večeri.

- Kako se otarasiti tela - naveo je tužilac kao jedan od primera. On je potom naveo da je bebisiterka otišla kući, po nalogu Brajana.

- Brajanova majka je rekla da je on došao kod nje dan kasnije i rekao je da je Ana otišla u Vašington. Dok su deca bila sa bebisiterkom, na ajpedu sina je pretraživano "Kako amonijak utiče na telo" i još niz uznemirujućih pretraga. Bebisiterka je bila u kući tokom cele nedelje i primetila je da su neke stvari i nameštaj pomerani - naveo je tužilac.

Međutim kada je spomenuta bebisiterka setili su se da je ona u razgovoru sa policijom nekoliko dana kasnije po Aninom nestanku posvedočila da su zamenjeni tepisi u donjem delu kuće, kao i kanta za smeće. Volš je, kako su pokazali snimci sa nadzornih kamera, bacao kese za đubre u kontejnere.

Tužilac je ponovio da je Brajan Volš u narednim danima snimljen nadzornim kamerama u više prodavnica kako kupuje sredstva za čišćenje, sekiru, čekić, hidrogen-peroksid, kiselinu, tepihe, mirišljave sveće.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading