SUMNJAO DA JE ŽENA HTELA DA GA OSTAVI Brajan bio u paranoji pa je zato ubio Anu Volš (VIDEO)
Foto: Printscreen

Na početku samog suđenja, tužilaštvo je orktilo da je Volš sumnjao da ga je Ana varala, zbog čega je angažovao i privatnog detetktiva.

Oni su naveli i da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude to što je supruga planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington.

U sudnici je nastavljeno čitanje optužnice u kojoj je prikazana hronologija čitavog događaja - od toga šta se sve događalo od trenutka kada je Ana nestala, pa sve do hapšenja.

SUMNJAO DA JE ŽENA HTELA DA GA OSTAVI Brajan bio u paranoji pa je zato ubio Anu Volš (VIDEO)

 

 

U danu kada je Ana ubijena, Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je potom rekao bebisiterki da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

Tužilac je istakao da je Brajan rekao istražiteljima da je nestala 1. januara i da je otišla na službeni put, što se ispostavilo kao laž.

- Ana je zaposlena u firmi za nekretnine, a prošle godine je pitana da pređe da radi u Vašington. Oni su prodali kuću, a iznajmili novu u Kohasetu.

Prema rečima tužioca, u decembru 2022. Brajan Volš je sumnjao da Ana Volš ima aferu, a posećivao je Instagram profil Aninog prijatelja.

SUMNJAO DA JE ŽENA HTELA DA GA OSTAVI Brajan bio u paranoji pa je zato ubio Anu Volš (VIDEO)

Facebook printscreen

 

 

- On je pomoću majke unajmio privatnog detektiva, a zatim je u preko ajpeda sina pretraživao u kojoj zemlji je najbolje da se razvede. Ona se pripremala da ga ostavi i odvede decu sa sobom - naveo je tužilac i dodao da se sumnja da je 31. decembra Ana otišla da uradi nokte, da je došao porodični prijatelj, da su deca spavala a Brajan je pripremao večeru. U jednom momentu jedno dete je sišlo, razgovaralo sa njima i otišlo da spava - navodi tužilac.

Kako objašnjava, njihov porodični prijatelj je oko 1 ujutru otišao i to je bio poslednji put da je neko video Anu živu.

Tužilac je zatim ponovio jezive pretrage koje je Brajan Volš guglao tokom te kobne večeri.

- Kako se otarasiti tela - naveo je tužilac kao jedan od primera.

On je potom naveo da je bebisiterka otišla kući, po nalogu Brajana.

 

 

 

Za reč se javila i advokatica Brajana Volša koja je odmah istakla da nema motiva za zločin.

Brajanova advokatica istakla je da nije neuobičajeno da postoje i slučajevi da osoba nestane i da je nema godinama, što kako kaže može da se uzme u obzir s obzirom da Anino telo nije pronađeno.

Advokatica je prokomentarisala i šampanjac koji je pronađen u njihovoj kući nakon ubistva, a na kom je bila ispisana poruka, a zatim se osvrnula i na Gugl pretragu o kojoj je rekla da je Volš pretraživao i druge stvari.

Kada je reč o sredstvima za čišćenje koje je kupovao, a za koja se sumnja da je koristio nakon zločina kako bi uništio dokaze, advokatica je istakla da su mnoga od njih pronađena neotvorena u kući u Kohasetu, a podsetila je i da je Brajan pristao na sve zahteve policije poput onih da preda svoj mobilni telefon, isprazni bazen i slično.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading