SNIMAK BRAJANA VOLŠA PRED SUĐENJE Optužen da je ubio Srpkinju Anu, pa se rešio tela (VIDEO)
Foto: Printscreen

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se Brajan kako izlazi iz policijskog automobila sa lisicima na rukama. Ima ozbiljan izraz lica, a na sebi nosi košulju i džemper.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

 

 

Podsetimo, Brajan je prvobitno trebalo da se ponovo pojavi pred sudom početkom meseca, ali je datum suđenja promenjen na 27. april.

Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu Kvinsi, u januaru. Tužioci su naveli da je Volš ubio svoju ženu, Anu Volš u njihovoj kući u Kohasetu na Novu godinu. Tri mala sina su navodno u to vreme bila kod kuće.

Istražitelji sumnjaju da je Brajan uništio telo supruge i da su njeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće.

Jeziva pretraga na internetu

Prilikom čitanja optužbi na sudu u januaru, tužioci su rekli da je Brajan Volš napravio više od deset uznemirujućih pretraga na Guglu i to preko Ajpeda svog sina, uključujući: „10 načina da se otarasiš tela“. On je pretraživao koliko dugo treba da prođe da bi telo krenulo da se oseća, da li osoba može da se prepozna ako se izvade zubi i još niz uznemirujućih stvari.

Rečeno je da su predmeti povezani sa Aninom nestankom pronađeni tokom pretresa stanice za transfer smeća u Pibodiju pronađeni peškiri, krpe, papuče, traku, odelo Tivek, rukavice, sredstva za čišćenje, tepihe, ćilime, čizme Hunter, Prada torbicu, Kartica vakcine protiv COVID-19 na ime Ane Volš, testera za metal, sekire i neke makaze za sečenje.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading