STRAVIČNI INCIDENT U VRTIĆU ''OBLAČAK'' Oglasio se Sekretarijat za obrazovanje: suspenzija za vaspitačicu koja je priklještila detetu prst!
Foto: Alo/Aleksandar Nalbantijan

"Istog trenutka detetu je ukazana prva pomoć od strane sestre na preventivno-zdravstvenoj zaštiti i pozvan Zavod za hitnu medicinsku pomoć, gde je dežurni lekar savetovao da se dete odmah u pratnji roditelja odvede na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj. Dete je u pratnji roditelja i dve medicinske sestre PU ‘Zvezdara’ odvedeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici a nakon pregleda procenjeno je da je neophodno da se uradi hirurška intervencija delimično posečenog dela jagodice prsta", navodi se u saopštenju.

PREVOZIO STRANCE, PA IH ZBOG KVARA NA ''ZASTAVI'' OSTAVIO NASRED AUTO-PUTA Uhapšen muškarac iz bele Palanke zbog krijumčerenja migranata    

Istog dana je pokrenut disciplinski postupak a vaspitačica je suspendovana do njegovog okončanja, kako se navodi.

"Tokom postupka utvrdiće se sve okolnosti i preduzeti zakonom propisane mere a biće sproveden i inspekcijski nadzor od strane gradske Prosvetne inspekcije, navodi se u saopštenju", saopšteno je iz Sekretarijata.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading