OČEVICI O PLJAČKI PUMPE NA KARABURMI Držao je radnika na nišanu i ponavljao "Vadi pare! Ajde, brže to malo!"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Filmska drama koja se sinoć odigrala u beogradskom naselju Karaburma kada je M.M. opljačkao benzinsku pumpu, a zatim pobegao i u jurnjavi pokušao da ubije policajce stradao je od hitaca pripadnika MUP Srbije, a kako nezvanično saznajemo pobegao je peške.

- M.M. je sinoć, kako su i zabeležile kamere sa video-nadzora pumpe naoružan sedeo u kolima i posmatrao neko vreme kada je najbolja prilika da uleti na pumpu i počini razbojništvo. Kada je video da ispred pumpe ima samo jedno vozilo koje toči gorivo krenuo je u akciju - kaže sagovornik i dodaje:

- Maskiran hiruškom maskom i sa pištoljem u ruci s vrata se zaleteo ka pultu gde je bio radnik pumpe. Nesrećni radnik nije ni podigao glavu, a M.M. mu je uperio pištolj u glavu i uzviknuo:" Vadi pare! Vadi pare!"

Radnik pumpe se potpuno pogubio, jer ga je M.M. držao na nišanu.

OČEVICI O PLJAČKI PUMPE NA KARABURMI Držao je radnika na nišanu i ponavljao

MUP

 

- Radnik je uspeo da se sabere u ovoj kriznoj situaciji i rekao pljačkašu:" Evo vadim pare, samo polako!" - kaže izvor iz istrage i dodaje :

- Mladić je otvorio kasu i počeo da vadi pare, a M. M. ga je požurivao sa rečima "ajde, ajde, brže to malo".

Nakon što je uzeo pare iz kase pljačkaš se dao u beg.

- Radnik je odmah prijavio da je opljačkan, pa je policija odmah krenula u akciju. Maskirani napadač nije seo u kola koja je ostavio nedaleko od pumpe, već se peške uputio s ukradenim novcem ka autobuskom stajalištu koji se nalazi u Ulici Salvadora Aljendea koja je paralelna sa ulicom Mirijevski bulevar gde se i nalazi pumpa - kaže sagovornik i nastavlja:

- M. M. je nakon pljačke koju je realizovao mislio da će uspeti da pobegne ako ide kroz parkove i zgrade koje vode do gornje ulice. Međutim, policija mu je ubrzo ušla u trag i policija ga je maltene opkolila na stepenicama koje tačno vode Salvadora Aljendea, ali je tada upucan sa nekoliko hitaca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading