ŠOKANTNO! Zvicer plaćao parole na stadionima protiv Vučića!
Foto: Alo.rs

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj ekipi nastavljeno je pred Specijalnim sudom u Beogradu ispitivanjem Srđana Lalića. Na pitanja advokata ovaj svedok-okrivljeni ispričao je da je vođa kavačkog klana Radoje Zvicer organizovao kačenje parola na stadionu Partizana protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

ŠOKANTNO! Zvicer plaćao parole na stadionima protiv Vučića!

Printscreen

 

Lalić je istakao da su Belivuk i Miljković na stadionu Partizana po Zvicerovom nalogu kačili parole velike 30 metara koje su se odnosile na srpske političare u svrhu svrgavanja s vlasti.

ŠOKANTNO! Zvicer plaćao parole na stadionima protiv Vučića!

Foto: Alo!/Ana Paunković

 

- Postoji i Instagram profil „southside", koji je napravljen u svrhu navodnog raskrinkavanja političara - kazao je Lalić i objasnio da su na tom profilu objavljivane prepravljene fotografije Aleksandra Vučića.

ŠOKANTNO! Zvicer plaćao parole na stadionima protiv Vučića!

Libertas

 

Pomagala im crnogorska policija

Na pitanje advokata ko su ljudi iz državnih struktura koji je trebalo da pomognu klanu u destabilizaciji političke situacije u Srbiji i svrgavanju vlasti, Lalić je odgovorio da su oni pripadnici crnogorske službe koji su na slikama sa Veljkom i Markom.

- Ja sam od Veljka i Marka saznao da će im oni logistički pomoći oko destabilizacije i sklanjanja vlasti. Navijači nisu mogli da vode tu akciju - rekao je Lalić.

Na slikama koje su dospele u javnost sa Belivukom, Miljkovićem i Zvicerom je, između ostalog, bio i Petar Lazović, bivši crnogorski policajac i sin Zorana Lazovića, visokog operativca ANB-a, koji je poslednjih godina angažman našao u Upravi policije kao pomoćnik direktora.

Advokat Vladimir Petrović ga je potom upitao ko je trebalo da učestvuje u „prvim sledećim nemirima u Beogradu“, kako je tvrdio Lalić.

- Navijači. Samo njih 300 je dovoljno da se naprave ozbiljni problemi - odbrusio je Lalić.

Zatim je Petrović tražio od njega da objasni konkretno o likvidaciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je već pominjao u svom izlaganju.

Lalić: Detalji su se krili i od mene. Moje sumnje su da je snajper namenjen za to jer smo sve druge žrtve rešavali na druge načine!

Petrović: Što bi se to krilo od vas?

Lalić: Pa da ne procuri!

Sudija: Pa vi ste im bili jako bliski.

Lalić: Ovo je bila mnogo ozbiljnija stvar od svega drugog!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading