DROGIRANI ZA VOLANOM Policija isključila trojicu vozača iz saobraćaja
MUP

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja trojicu vozača automobila koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, odnosno bez vozačke dozvole.

Policija je noćas oko 1.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Beogradu zaustavila automobil marke „folksvagen“ kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji muškarac. Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač prevozio više osoba nego što je dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kokain i amfetamin.

Iz saobraćaja je u Jajincima isključen dvadesetdvogodišnjak koji je, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Saobraćajna policija je oko ponoći u Ulici majora Zorana Radosavljevića zaustavila devetnaestogodišnjaka koji je upravljao automobilom marke „fijat“. Utvrđeno je da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila.

Trojici vozača određeno je zadržavanje u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Komentari (0)

Loading