Raduje ih: Šoping ima pozitivan uticaj na psihu ovih horoskopskih znakova
Foto: Pixbay

Bik

Ovim senzualnim i ljupkim zemljanim znakom vlada Venera - planeta ljubavi i lepote što znači da su bukvalno rođeni da kupuju. Bikovi vole luksuz i imaju tendenciju da se okruže materijalističkim i skupim zadovoljstvima. Bez obzira koliko novca Bik zaradi, oni uvek uspeju da pronađu način da sebi poklone iskustvo sa pet zvezdica. Čak i kada izađu iz budžeta, uspeće da održe svoju istu rutinu lepote. Na kraju krajeva, šta je nekoliko dodatnih troškova, zar ne?

Lav

Ovaj impozantan i umetnički vatreni znak želi da ima najbolje, bez obzira na cenu. Dok se drugi znakovi mogu osećati previše stidljivim da bi se obukli u stilske komade, Lavu to nije problem. Poglavlje "šoping" za Lava je ozbiljan posao. Neće kupiti prvo što vidi pred sobom. Isprobaće sve i uživati u svakom uzorku kako bi bio siguran da kupuje najbolje na tržištu. Nema problema da potroši dodatni novac, za nešto još glamuroznije!

Vaga

Ovaj koketni i elegantan vazdušni znak je poznat po svojoj eleganciji. Ako ste Vaga, znate kako da učinite da odeća izgleda elegantno i udobno, a da u isto vreme možete da obučete bilo šta. Vage se rađaju sa urođenim smislom za modu, kao da su izašle iz majčine utrobe znajući ko je Valentino, što se naravno prevodi u beskrajne sate u prodavnicama, da bi otkrili sledeći must have komad, koji će ući u njihovu garderobu.

Škorpija

Iako Škorpije mogu izgledati ćudljivo i misteriozno, ne mogu da odole dobroj kupovini. Kada Škorpija želi nešto, neće se zaustaviti ni pred čim dok to ne dobije, a to važi za bilo koju stvar koju žele da kupe. Čak i ako nešto izlazi iz njihovog budžeta, oni će uštedeti svaki dinar dok to što žele ne učine svojim. Ovaj strastveni vodeni znak može satima da skroluje kroz hiljade proizvoda, dodajući u svoju korpu sve što privlači njihovu pažnju.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading