Astrolozi otkrivaju: Dva horoskopska znaka koja su uvek raspoložena za avanturu
Alo.rs/ Shutterstock

ŠKORPIJA

Škorpija, znak sa najjačim intimnim nagonom, uvek igra na pobedu, a to važi i za veze za jednu noć.

- Škorpije su po prirodi flertujuće osobe i vole da flertuju, čak i ako je to nevino - kaže astrolog Kajana Rič.

Pripadnici ovog znaka često nisu monogamni, ali njihovi partneri ne znaju uvek za te dodatne partnere (drugim rečima, prilično je verovatno da će prevariti).

- Muškarci Škorpije obično flertuju iz zabave, dok žene namerno traže svoje savršene partnere za jednu noć - dodaje Rič.

Mogli bi da manipulišu nekim da im kupuje piće cele noći, da se usredsrede na bivšu prijateljicu ili jednostavno žele da odvedu kući najzgodniju osobu na zabavi. Koga god odaberu, možete se kladiti da će ta osoba ostati preko noći.

BLIZANCI

Društveni leptiri zodijaka, Blizanci, mogu učiniti da se bilo ko oseća prijatno.

- Blizanci su laki za angažovanje, vole da budu društveni i otvoreni su za nova iskustva - kaže astrolog gospođa Igi i dodaje:

- To su njihovi prirodni instinkti i dobre komunikacijske veštine koje ih lako dovode do koketnog zezanja, a ponekad i pravo u spavaću sobu sa mnogo lakoće.

Oni će koristiti ove komunikacijske i psihološke veštine da pronađu romantične partnere gde god da se nalaze. Prodavnica prehrambenih proizvoda, benzinska pumpa su sve mesta na kojima bi mogli da nađu potencijalnog partnera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading