HOROSKOP ZA PETAK, 9. DECEMBAR Rak će imati izlive ljubomore, počinje vreme napretka za Devicu, Vodolije će iznervirati spletke na poslu
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

Posao: Ništa ne prepuštate slučaju i za sva postavljena pitanja od strane poslovnog partnera, imate zadovoljavajući odgovor. Zadovoljni ste sami sobom, jer ste svesni da ste ostavili snažan utisak.

Ljubav: Ukoliko ste planirali ozbiljan razgovor sa partnerom – sačekajte! Sada nije pravi trenutak. U međuvremenu pokažite malo više razumevanja.

Zdravlje: Prate vas hronične tegobe. Vreme je da se ozbiljno time pozabavite.

BIK

Posao: Timski rad vam sada uopšte ne odgovara. Imate ideje koje ne želite da podelite sa drugima. Sada je pravi trenutak da započnete samostalnu delatnost.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, imaćete potrebu da budete u partnerovoj blizini. Potrebna vam je pažnja. Sloboni Bikovi žele da se osame, prija ima šetnja u prirodi.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

BLIZANCI

Posao: Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu na poslovnom planu. Potrudite se da ne rizikujete kako ne bi došlo do većih komplikacija. Vreme je da malo pauzirate sa velikim planovima.

Ljubav: Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da ste spremni za početak nove, stabilne veze. Uskoro će vam se ukazati prilika za to da sa voljenom osobom nađete zajedničku sreću.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol. U narednom periodu biste trebali da se potrudite da bilo kakve poroke izbegavate u širokom luku. Vreme je da počnete sa stvaranjem zdravijih navika.

HOROSKOP ZA PETAK, 9. DECEMBAR Rak će imati izlive ljubomore, počinje vreme napretka za Devicu, Vodolije će iznervirati spletke na poslu

Foto: Printscreen/instagram

 

RAK

Posao: Bićete generalno opušteni i spremni da rešite poslovne dileme sa određenom lakoćom kojoj drugi mogu samo da se dive. Možete da očekujete generalno povoljan dan za ovo polje.

Ljubav: Pazite da ne preterate sa ljubomornim ispadima. Partner bi mogao da vam zameri ako budete pokazali veliku dozu nepoverenja. Vaš odnos sa voljenom osobom je komplikovan.

Zdravlje: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni tegobama na polju zdravlja.

LAV

Posao: Najbolje je da uzmete slobodan dan i da se generalno danas ne opterećujete poslom. Nije vam povoljna atmosfera za važne odluke. Važno je da budete strpljivi sada.

Ljubav: Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan. Osećate da među vama postoji jaka i iskrena ljubav koja vas spaja i srećni ste.

Zdravlje: Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste situacijom.

DEVICA

Posao: Maksimalno ste angažovani i okrenuti svojim obavezama. Možete da očekujete pozitivna poslovna dešavanja. Spremni ste da napredujete kada bude došlo vreme za to.

Ljubav: Očekuje vas dan koji nije ni malo jednostavan za vaš odnos sa voljenom osobom, biće nekih problema i nesuglasica koje bi mogle da vas udalje. Nije vam lako da prvi popustite.

Zdravlje: Prija vam intezivnija fizička aktivnost. Mogli biste dabudete posvećeniji redovnijem vežbanju, moguće i od kuće. U dobroj ste formi!

HOROSKOP ZA PETAK, 9. DECEMBAR Rak će imati izlive ljubomore, počinje vreme napretka za Devicu, Vodolije će iznervirati spletke na poslu

Foto: Printscreen/instagram

 

VAGA

Posao: Mogući su značajni finansijski preokreti koji će vam omogućiti da rešite probleme iz prošlosti. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom polju posla.

Ljubav: Nemate više nikakve nedoumice i pouzdano znate da je osoba sa kojom ste sada, neko koga ćete voleti ceo život. Možete da očekujete povoljan period za planiranje braka.

Zdravlje: Moguć je povećan apetit kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete i da ćete donekle biti skloni gojenju. Potrudite se da izbegavate preteran unos masne hrane i šećera.

ŠKORPIJA

Posao: Opterećeni ste i problemi vam dolaze sa svih strana. Nije vam lako da sve sami rešite. Kada je u pitanju posao, potrebna vam je nečija podrška. Potražite pomoć.

Ljubav: Novo poznanstvo koje se desilo vam je pokazalo da postoji svetlo na kraju tunela. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi konačno osetiti spremnost da se otvorite ka novim dešavanjima.

Zdravlje: Problemi sa želucem, tegobe sa varenjem.

STRELAC

Posao: Možete da očekujete da će danas neke stvari koje su vas brinule biti rešene. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete dobiti neke lepe vesti. Ne bi trebalo da se brinete.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav niste spremni za žrtvovanje. Želite samo neke neobavezne i neopterećujuće veze. Sada je naglašena faza u kojoj je vaša sloboda za vas važnija od svega.

Zdravlje: Prati vas nesanica, što je posledica stresnih situacija.

HOROSKOP ZA PETAK, 9. DECEMBAR Rak će imati izlive ljubomore, počinje vreme napretka za Devicu, Vodolije će iznervirati spletke na poslu

Foto: Printscreen/instagram

 

JARAC

Posao: Bićete veoma napeti pa vam vaša nervoza može doneti negativan uticaj na poslovno polje. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate sitne probleme i nesuglasice.

Ljubav: Prikriveno flertujete sa osobom do koje vam je stalo, plašite se šta će biti kada okruženje sazna za vašu ljubav. Moguće je da ste na neki način sada skloni tajnim vezama.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem bi mogli da vam se aktiviraju problemi na polju zdravlja. Povedite računa o sebi i svojim potrebama.

VODOLIJA

Posao: Očekuje vas prilika za posao koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Pred vama je povoljan period u kojem biste trebali da budete spremni da pokažete svoje sposobnosti.

Ljubav: Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo je ostavilo jako dobar utisak na vas. Možete da očekujete nova dešavanja. Ljubavna situacija vam postaje uzbudljivija.

Zdravlje: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da održite dobro stanje kao i da pazite na svoje navike.

RIBE

Posao: Poslovna situacija vam nije stabilna ali vi sada niste spremni da pravite veće promene. Moguće je da ćete se prepustiti okolnostima i da ćete ići linijom manjeg otpora.

Ljubav: Očekuje vas faza udaljavanja od partnera. Polako i vi i on vidite da stvari idu u pogrešnom pravcu. Nije vam ni malo lako da se posvetite poboljšanju odnosa.

Zdravlje: Problemi sa ukočenim leđima bi mogli da vas muče u narednom periodu. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svom zdravlju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading