HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. DECEMBAR Rak pod velikim pritiskom na poslu, Vagu čeka nova veza na duže staze, Ribama će nervoza napraviti probleme
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ako želite da budete zadovoljni situacijom na polju posla, biće potrebno da svoje kriterijume spustite na neku nižu lestvicu. Od velikih očekivanja trenutno nemate ništa.

LJUBAV: Radije ćete iskoristiti svoje slobodno vreme da se okružite dragim prijateljima. Niste previše raspoloženi za nove ljubavne avanture niti za pridike bračnog partnera. Sada vam je potrebno opuštanje, odlazak na neko mesto gde se možete opustiti i prepustiti, pa ni čašica alkohola nije na odmet, ukoliko ne preterate.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući, preporuka je da proverite svoju dioptriju.

BIK

POSAO: Moguće je da ste na neki način malo uplašeni zbog raznih promena koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite sittuaciji. Uviđate da ste sve doživeli prenaglašeno.

LJUBAV: Mnogo toga držite u sebi, što ne može da doprinese vašoj emotivnoj stabulnosti. Od javnosti lako skrivate mane svog braka, ali je pitanje da li lažete sebe ili druge? Sagledajte pravu istinu i predizmite određene korake, ma koliko vam oni bili teški.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma. Neophodno je da ojačate svoj organizam. Često vam se dešava spazam mišića.

BLIZANCI

POSAO: Preporuka je da maksimalno uživate u vikendu! Možete da očekujete veoma miran i opušten dan, nećete imati previše obaveza i samim tim ćete se opustiti. Konačno ste došli do željenog odmora, ali ne mirujete, već u glavi imate druge planove.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja nije iz istog mesta kao i vi. Možete biti u veoma uzbudljivoj atmosferi, uživate u zajedničkim trenucima. Sada vam prija ova udaljenost.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve vrste poroka, pogotovo ako planirate da sedate za volan. Stvari se lako otmu kontroli.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. DECEMBAR Rak pod velikim pritiskom na poslu, Vagu čeka nova veza na duže staze, Ribama će nervoza napraviti probleme

Shuterstoock

 

RAK

POSAO: Imate utisak da nećete moći da izdržite pritisak još dugo. Razmišljate o mogućnosti da napravite neki konkretniji korak ka promeni radnog mesta, ali ne znate kome da se obratite. Za početak napravite dobar CV, već će se situacija sama namestiti kada za to dođe vreme. Sada budite mirni i pribrani.

LJUBAV: Partner vas je povredio svojim grubim rečima i vi sada očekujete izvinjenje. Nemate nameru da prvi popustite jer smatrate da je neophodno da vam se ukaže više poštovanja.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura, mirujte što više i pokušajte da se ne izlažete stresu.

LAV

POSAO: Deluje vam da vaši nadređeni imaju preterano velika očekivanja kada su u pitanju vaše poslovne sposobnosti. Nameću vam se sve veće odgovornosti koje ne možete da ispratite. Konačno presanite da rimate više radnih zadataka, jer ćete doći do granice izdržljivosti.

LJUBAV: Poštovanje je veoma važno u bračnom odnosu. Pokažite svom partneru da ga dovoljno cenite i da uvažavate njegovo mišljenje u dovoljnoj meri.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonalnim promenama su mogući, povedite računa o promeni raspoloženja. Dolazi do uspona i padova, a najbliži trpe posledice.

DEVICA

POSAO: Deluje vam da osoba koja vam nudi poslovnu saradnju nije dovoljno ozbiljna i da više obećava nego što može da ispuni. Dajte sebi neko vreme pre nego što donesete odluku. Oslonite se na svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Budite odgovorniji prema sebi, ali i drugima.

LJUBAV: Prija vam mirna atmosfera na ljubavnom polju. Iako je nastupla blaga monotonija, to vam preterano ne smeta, jer smatrate da imate prilično stabilnu situaciju.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku u danima koji dolaze. Mogući su manji problemi sa anemijom. Unesite više vitamina i minerala. Obavite i detoksikaciju organizma.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. DECEMBAR Rak pod velikim pritiskom na poslu, Vagu čeka nova veza na duže staze, Ribama će nervoza napraviti probleme

Shuterstoock

 

VAGA

POSAO: Danas nećete ništa promeniti, a možete se samo nervirati zbog negativnih okolnosti. Pokušajte da uzmete slobodan dan i da maksimalno iskoristite vikend. Radoholik ste, ali sada zaista preterujete.

LJUBAV: Povoljan je dan za nova poznanstva. Ako budete danas ušli u novu vezu, možete da računate da će ona trajati na duže staze. Imate mogućnost da budete srećni i iskreno zaljubljeni.

ZDRAVLJE: Povećajte fizičku aktivnost! Neophodno je da poradite na boljoj fizičkoj kondiciji. Vežbe obavljajte svakodnevno, ne izbegavajte ih raznim izgovorima kojima ste skloni.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da se ni na koga ne možete osloniti. Svesni ste činjenice da se ne možete uzdati u podršku poslovne okoline i da veći deo obaveza morate da završite sami. To vam ne pada teško, mada umete da budete zbog toga sarkastični. To dolazi zbog vašeg nezadovoljstva odnosom drugih prema vama.

LJUBAV: Sa voljenom osobom ulazite u brojne konflikte i unosite tenziju. Pokušajte da na nju ne prenosite stres koji ste imali na poslu. Razgraničite poslovne i privatne probleme.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo kičme i leđa. Nemojte da podižete težak teret i vodite računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Danas je povoljan dan za pregovore i sastanke. Ukoliko ste planirali neku novu poslovnu saradnju, sada možete utvrditi neke detalje o kojima ćete kasnije polemisati. Umete da poslovnom saradniku na pravi način dočarate svoje zamisli i da ga nagovorite da se osloni na vas.

LJUBAV: Uživaćete u novim avanturama na ovom planu. Ako budete bili dovoljno spontani, imaćete priliku da ostvarite veoma zanimljive doživljaje sa osobom koju ste upoznali.

ZDRAVLJE: Osetljivo grlo i krajnici, izbegavajte duvanski dim kao i gazirane napitke.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. DECEMBAR Rak pod velikim pritiskom na poslu, Vagu čeka nova veza na duže staze, Ribama će nervoza napraviti probleme

Foto: pexels.com

 

JARAC

POSAO: Nije vreme za neumerenost i neodgovornu kupovinu. Ukoliko ne budete regulisali svoje troškove, možete da očekujete malo veći disbalans na polju finansija. To vam se dešava dosta često, jer ne umete da se ograničete kada su troškovi u pitanju. Načinite listu prioriteta, kako biste ostvarili u potpunosti planove.

LJUBAV: Još uvek vam je teško da sebi priznate da je emotivna veza u kojoj ste došla u završnu fazu. Ni vi niste zadovoljni, najbolje bi bilo da raskid oboje prihvatite kao zreli ljudi.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući. U danima koji dolaze posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Nemate previše obaveza, iskoristite slobodno vreme! Nemojte sebe da opterećujete nekim spornim sitnicama koje mogu da se reše i bez vašeg prisustva. Dajte prioritet onim stvarima od kojih zavisi dalji tok vašeg poslovanja, kao i napredovanja.

LJUBAV: Moguće je da se unutar vas dešavaju neke emotivne oscilacije koje se ipak odražavaju i na odnos koji imate sa svojim partnerom. Pokušajte da razgovarate o svojim osećanjima, nemojte ih kriti.

ZDRAVLJE: Povedite računa prilikom fizičke aktivnosti, moguće su manje povrede. Obratite pažnju na saobraćaj.

RIBE

POSAO: Imaćete priliku da pred nadređenima pokažete svoje sposobnosti i da dobijete brojne pohvale za trud. Ne treba da brinete, isplatiće vam se sva energija koju ste uložili. Ali vi niste osoba koja bi se opustila.

LJUBAV: Povedite računa da ne budete previše brzopleti u kontaktu sa partnerom, jer ga nekim svojim naglim reakcijama možete povrediti. Sagledajte situaciju iz njegovog ugla. Umete nekada da budete brzopleti u postupcima, izjavama.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi zbog nervoze. Prijaće vam meditacija ili bavljenje jogom. Ova situacija zahteva opuštanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading