HOROSKOP ZA PETAK, 2. DECEMBAR Zanimljiva ponuda čeka Vagu, Ovnu preti izvestan rizik od otkaza, jaka glavobolja muči Strelca
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan, pa nemojte da očekujete da će vam bilo koja greška ili propust biti oprošteni. Postoji izvestan rizik od otkaza, pa povedite računa.

LJUBAV: Moguće je da se oseća velika distanca koja vlada između vas i voljene osobe. Ne znate kako da postupite da biste rešili probleme i da bi se ponovo zbližili. Možda je bolje da stvari pustite da idu svojim tokom, jer očigledno da sa partnerove strane ne postoji dovoljna zainteresovanost da sačuva ovaj odnos.

ZDRAVLJE: Povedite računa prilikom saobraćaja, kao i u dodiru sa strujom. Postoji manja opasnost od raznih nezgoda.

BIK

POSAO: Preporučuje se saradnja sa Blizancem sa kojim možete ući u neki projekat koji će vam doneti solidnu zaradu. Današnji dan vam je veoma povoljan, sve ide prilično glatko. Sa lakoćom završavate sve zadatke. I nakon toga ne osećate premor.

LJUBAV: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke sporne situacije sa voljenom osobom. Možete da računate na mirnu i stabilnu situaciju. Odišete zadovoljstvom.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt, povedite računa kada su u pitanju moguće prehlade. Bešika vam je osetljiva. Uradite analizu urina.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama su neke veoma važne poslovne odluke. Potrudite se da budete dovoljno racionalni, trezveni i pribrani kako biste prevagnuli na pravu stranu. Ne žurite. Sada je važno da ne donosite odluke naprečac. Poželjna je potpuna pribranost kako bi vaše odluke bile racionalne.

LJUBAV: Danas možete da očekujete početak nove ljubavi ukoliko ste slobodni. Oni koji već iamju partnere neće imati neke velike promene na ovom planu, sve je prilično stabilno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji mogu osetljivi u ovoj fazi, konsultujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Preopterećeni ste poslovnim obavezama. Nalazite se pod velikim pritiskom od strane nadređenih. Imate osećaj da nemate izbora u ovoj situaciji, sve prilično teško prihvatate. To u vama stvara osećaj otrpora, nezadovoljstvo postojećom situacijom.

LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu da očekuju mogućnost obnove kontakta sa bivšom ljubavi. Bićete u daleko boljem odnosu nego što ste mogli da pretpostavite. Sada oboje znate šta možete da očekujete.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu leđa, ukočenost. Prijala bi vam masaža, potrudite se da sebi to priuštite.

HOROSKOP ZA PETAK, 2. DECEMBAR Zanimljiva ponuda čeka Vagu, Ovnu preti izvestan rizik od otkaza, jaka glavobolja muči Strelca

Foto: Pixabay

 

LAV

POSAO: Preopterećeni ste dešavanjima koje ste imali u prošlosti i imate strah od toga da se neki problemi vrate. Uradite ono što je do vas kako biste situaciju doveli u red. Negativno iskustvo savetuje oprez, ali vi u tome preterujete. nađite sredinu, kako biste bez straha ulazili u nove projekte.

LJUBAV: Odlučni ste pri tome da svoju ljubav sačuvate. Želite da date svoj maksimum kako biste zadržali brak i stabilnost porodice. Partner će umeti da prepozna vašu žrtvu.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada. Izbegavajte izloženost hladnoći, unosite dovoljno vitaminai tečnosti.

DEVICA

POSAO: Povoljan dan za sklapanje novog dogovora sa poslovnim saradnicima. Za sada nećete imati napismeno potpisan ugovor, ali možete verovati na reč osobi sa kojom ste se dogovorili. Imate već iskustva sa njom, do sada vas nije razočarala.

LJUBAV: Današnji dan je veoma miran i stabilan za vaše ljubavno polje, ne treba da očekujete neke veće promene. Ukoliko ste slobodni, posvećeni ste porodici, ne tragate za avanturama.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete, izbegavajte hranu nepoznatog porekla ili sa sumnjivim rokom trajanja. Takođe unosite manju količinu slatkiša.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste bez posla danas lako možete doći do prilike za neku dodatnu, honorarnu zaradu. U slučaju da već radite, dobićete zanimljivu ponudu od strane nadređenih. razmislite da li da je prihvatite, jer vam se takva prilika neće skoro pružiti.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Uporno pokušavate da joj priđete ali ona kao da vas namerno drži na distanci i testira.

ZDRAVLJE: Osetljive glasne žice i grlo. Nemojte da se naprežete i da se izlažete duvanskom dimu. Smanjite unos hladnih, gaziranih pića.

HOROSKOP ZA PETAK, 2. DECEMBAR Zanimljiva ponuda čeka Vagu, Ovnu preti izvestan rizik od otkaza, jaka glavobolja muči Strelca

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljnu situaciju na poslovnom planu. Ukoliko ste već očekivali neki priliv novca, bićete veoma zadovoljni krajnjim ishodom. Ipak, budite oprezni na koji način ulažete dobijeni novac. Ne donosite ishitrene odluke.

LJUBAV: Dešava vam se neko novo poznanstvo sasvim iznenada. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i flert sa tom osobom. Uživajte u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa hormonima. Preporuka je da ženske Škorpije posete ginekologa prvom prilikom, ali i endokrinologa, takođe, radi analize hormona.

STRELAC

POSAO: Tokom celog današnjeg dana možete da očekujete neki pritisak od strane nadređenih. Moguće je da ćete skoro sve vreme provesti pod nadzorom svojih šefova. Ali neka vas to ne brine, na taj nčin će se samo uveriti koliko zaista radite i koliko zapravo taj vaš rad vredi.

LJUBAV: Jednostavno ćete se udaljiti od partnera koji je trenutno željan rasprave i svađe. Niste raspoloženi za negativne vibracije i stres, radije ćete provesti vreme u samoći, udaljeni.

ZDRAVLJE: Muči vas jaka glavobolja tokom čitavog dana. Pokušajte da se nekako distancirate od stresnih situacija.

HOROSKOP ZA PETAK, 2. DECEMBAR Zanimljiva ponuda čeka Vagu, Ovnu preti izvestan rizik od otkaza, jaka glavobolja muči Strelca

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Moguće je da ste prilično napeti i da vam je teško da donesete neku važnu odluku. Nemojte da brzate, pustite da neke stvari malo odstoje i da razmislite o svemu sa distance. Videćete i sami da već sutradan možete sagledati pravu situaciju i na lakši način dolazite do rešenja.

LJUBAV: Niste zainteresovani za promene na emotivnom planu danas. Većim delom dana se držite po strani i nemate dovoljno energije da tragate za novim ljubavima.

ZDRAVLJE: Prenaglašen stres i nepetost zbog posla. Pokušajte da pronađete neki način da se bar malo opustite.

VODOLIJA

POSAO: Dolazite do prilike za poslovno napredovanje. Nadređeni vam ukazuju sve veće poverenje i daju vam sve važnije i odgovornije poslove i zaduženja. Nagrada će biti adekvatna. A vi ćete steći veću sigurnost u ono što obavljate. Bićete spremni i za ozbiljnije zadatke.

LJUBAV: Moguće je da ćete preko nekog zvaničnog okruženja upoznati osobu koja će privući vašu pažnju. Nećete biti u mogućnosti da joj odmah pokažete svoje simpatije.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kroz zdraviju ishranu. Važno je da svoj organizam ojačate, došlo je do pada imuniteta.

RIBE

POSAO: Najbolje bi bilo da odmorite danas i da ne forsirate previše bilo kakve poslove. Pustite da se neke stvari slegnu, nemojte da silite događaje koji su trenutno usporeni. Pustite da sve ide svojim tokom, jer već sutradan možete na lagan način doći do pravog rešenja.

LJUBAV: Osećate se jako loše jer imate osećaj da vas voljena osoba na neki način zapostavlja i da je preterano hladna prema vama. Pokušajte da razgovarate sa njom o problemima.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas može mučiti tokom celog dana. Prijaće vam lagane vežbe, ali i plivanje, ako se odlučite za njega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading