HOROSKOP ZA NEDELJU, 13. NOVEMBAR Bika čeka veliki stres i briga, Lava zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, Vodolija da pazi šta priča
Shuterstoock

OVAN

POSAO: Kroz razgovor sa bliskim saradnicima vraćate dozu optimizma koju ste izgubili u prethodnoj fazi. Sve deluje nekako lakše kada zajedno pravite planove za budućnost. Imate poverenja u svoje saradnike. Uspeh vam se smeši!

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni maštate o onom pravom koji bi vas oborio s nogu. Ipak, još uvek takvog kandidata nema na vidiku, pa se za sada morate pomiriti sa monotonom fazom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate tokom celog dana, nema naznaka za veće probleme. Poradite više na svojoj kondiciji, osećate da se lako zamarate pri svakom manjem naprezanju.

BIK

POSAO: Polako dolazite do naznaka za neke manje promene na poslovnom planu, ali još uvek nema konkretne realizacije, što vam trenutno predstavlja veliki stres i brigu. Kada vam se zamisli slegnu, do rešenja ćete lako doći. Ono vam je pred očima, ali ga ne prepoznajete.

LJUBAV: Razmišljate o dešavanjima iz prošlosti i pokušavate da shvatite u čemu ste grešili. Sve dok radite na tome da korigujete i da poboljšate sebe, na dobrom ste putu.

ZDRAVLJE: Respiratorni organi su osetljivi, pa su moguće manje infekcije i upale. Kašalj i duža promuklost ukazuju da se obavezno morate obratiti lekaru.

BLIZANAC

POSAO: Preporuka je da ne odbijate poslovnu ponudu koju budete dobili danas. U nekom trenutku bi mogla da vam posluži ta prilika, ne budite preterano skeptični. Dajte sve od sebe da ostavite pozitivan utisak. Ovakva prilika se ne odbija.

LJUBAV: Trenutno balansirate na ljubavnom planu između svoje želje za slobodom i partnerove želje da mu budete privrženi. Nećete moći tako još dugo, bolje je da se opredelite.

ZDRAVLJE: Smeta vam promaja, izbegavajte izloženost vetru i hladnom vazduhu. Osetljivost grla kao i sinusa, stvara vam probleme po hladnom vremenu.

Shuterstoock

 

RAK

POSAO: Možete da dobijete veoma kvalitetan prijateljski savet koji biste trebali da iskoristite. Iako vaši prijatelji ne znaju puno o vašem poslu, znaju dovoljno o međuljudskim odnosima. Ne dozvolite da egoizam nadvlada.

LJUBAV: Kakav god da je vaš trenutni emotivni status, lako se može pojaviti i neka nova osoba. Na vama je odluka da li ćete biti spremni da prihvatite novi ljubavni izazov ili ne. Ukoliko ste u vezi, budite oprezni, jer pomenuta osoba može biti neko iz vašeg radnog okruženja.

ZDRAVLJE: Proverite dioptriju, moguće je da je u prethodnoj fazi došlo do nekih promena.

LAV

POSAO: Ponosni ste na svoj poslovni uspeh i rado ćete to pokazati svim ljudima u svom okruženju. Želite da se zna koliko ste napredovali i smatrate da zaslužujete poštovanje. Ipak, nemojte previše time da se hvalite, nešto zadržite i za sebe. Sačekajte da se sličn uspeh ponovi.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja ili preko neke društvene mreže dolazite do novog poznanstva sa veoma zanimljivom osobom koja vas intrigira. Možete da očekujete uzbudljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti kako bi pospešili pravilniji rad metabolizma. Promenite način ishrane.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete poboljšati odnose sa nekim kolegama i uspeti da pokrenete neka dešavanja koja mogu da budu važna za dalji razvoj vaše poslovne situacije. Bićete iznenađeni kako sa pojedincima dobro sarađujete, a da o njima niste imali neko pozitivno mišljenje.

LJUBAV: Moguće je da će neka osoba iz vaše prošlosti pokušati da se vrati u vaš život ali vi niste preterano oduševljeni tom idejom. Radije se okrećete na nekim novim mogućnostima.

ZDRAVLJE: Nadutost u stomaku vam može stvarati manje tegobe tokom čitavog dana. Vaša ishrana se zasniva dosta na proizvodima iz pekare.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Bićete pod velikim pritiskom od strane nadređenih danas, pogotovo ako radite u sklopu nekog velikog kolektiva. Pokušajte da ne uzimate lično sve što se dešava oko vas. Na taj način će sve biti bezbolnije.

LJUBAV: Prija vam osećaj sigurnosti koji imate pored voljene osobe. Imate zaista jaku želju da partnera zadržite pored sebe na duže staze. Potrudite se da mu to i pokažete.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća. Potrebno vam je više svežeg vazduha i manje stresa. Bar ovaj dan provedite u prirodi, šetajući, neopterećeni brigama. Opustite se u prijatnom okruženju.

ŠKORPIJA

POSAO: Vreme je da se pozabavite poslovima koje ste nekada davno ostavili “za kasnije”. Sada je došao trenutak da sve rešite, da ne biste iza sebe ostavili nesređenu situaciju. Godina se bliži kraju i vreme je da se završe poslovi koji su ranije započeti, kako biste u sledeću godinu ušli sa novim projektima.

LJUBAV: Još uvek ne planirate ništa ozbiljno sa osobom koja vam se dopada, želite samo da se zabavite! To ne znači da vam se kasnije mišljenje neće promeniti...

ZDRAVLJE: Povišena temperatura i osećaj malaksalosti vas muče, odmarajte koliko god možete.

STRELAC

POSAO: Konačno ste stavili tačku na neka dešavanja iz prošlosti. Moguće je da zbog loše reputacije niste mogli da napredujete ali se sada neke stvari polako menjaju...Konačno, došlo je do promena i u vašem odnosu prema saradnicima, poslu, mada je bilo potrebno neko vreme da se oslobodite prošlosti.

LJUBAV: Razgovarajte sa bračnim partnerom o problemima oko kojih se već godinama vrtite u krug. Pokušajte da pronađete konačan kompromis i rešenja za neka pitanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani ako želite da ostanete vitalni, zdravi i jaki. Izbacite preteran unos slatkiša.

pixabay

 

JARAC

POSAO: Iako je nedelja, veoma ste efikasni i imate priliku da obavite dosta korisnih stvari za sebe, ali i za svoj posao. Možete da očekujete sasvim solidan, produktivan dan. Sada ste se posvetili poslu, bez opterećenja, jer i sami znate da sve stižete na vreme da obavite, bez problema.

LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim trenucima sa partnerom koji je konačno pokazao inicijativu ka tome da se vaš odnos razvije. Pozitivno ste iznenađeni i smatrate da sve kreće na bolje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa reumom, pogotovo kod starijih pripadnika vašeg znaka.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da će neko poželeti da ukrade neku vašu dobru poslovnu ideju, pa se potrudite da budete dovoljno diskretni i pazite kome šta otkrivate i pričate. Okruženi ste pojedincima koji vam zavide na idejama, koji nisu sposobni sami da ih reprodukuju.

LJUBAV: Imate utisak da vam izmiče kontrola nad nekim situacijama i deluje vam da je vaš emotivni status prilično nestabilan. Ipak, nije sve tako strašno kao što se čini.

ZDRAVLJE: Obezbedite sebi više sati kvalitetnog sna, to vam je neophodno kako bi se bolje osećali. Upravo je dan za prekopotreban odmor.

RIBE

POSAO: Preozbiljno shvatate neke probleme koji mogu da se reše daleko lakše nego što se to na prvi pogled čini. Ništa nije tako crno kao se sada čini da jeste, opustite se malo...Potražite pomoć iskusbne, starije osobe u koju imate potpuno poverenje. Oslonite se na njeno znanje, iskustvo.

LJUBAV: Potrudite se da ostavite dobar utisak prilikom susreta sa osobom koja vas odavno privlači... Razvoj situacije u velikoj meri zavisi od toga kako ćete se pokazati danas...

ZDRAVLJE: Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate, nego se javite lekaru na vreme.

Komentari (0)

Loading