Trpe toksičan odnos: Ovi horoskopski znakovi su previše tolerantni
Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Škorpija je jedan od znakova koji na neki način voli toksičan odnos. Kod njih je tanka granica između volim te i bukvalno - mrzim te. Strast im je pokretač kao i ljubomora. Što je u redu ako je to dozirano u malim količinama. Ali ako to postane vazduh u vezi onda to prerasta u jedan toksičan odnos koji preti da eksplodira a tada Škorpija pokazuje svo svoje umeće “podzemnog sveta”.

RIBE

Ribe su poznate po tome da ih vodi neki unutrašnji glas i da obožavaju svoje ružičaste naočare kroz koje gledaju svet. Baš te naočare kada i padnu od šamara života one ih brže bolje opet stave samo da se ne bi suočile sa stvarnošću. Ribe čak znaju da trpe i nasilje. Tada ćute, još se više povlače u sebe a sve je zbog ružičastih naočara. Uvek se nadaju da će se stvari promeniti da će se partner promeniti. Život ih uvek demantuje ali one kao po pravilu odreaguju prekasno.

RAK

Račice su nežna i senzualna bića. Njihov rakovski oklop je tvrd i jak, a ispod tog oklopa se krije najmekša duša koja u svom DNK kodu ima neverovatnu potrebu za domom, porodicom i decom. I baš je to razlog zašto bukvalno po cenu svega ostaju u vezi, braku. Navućiće svoj oklop, spremiti najlepši ručak i najlepše kolače i praviće se da je sve idealno. A ispod tog oklopa se krije uragan koji vrišti i moli za pomoć.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading