HOROSKOP ZA NEDELJU, 30. OKTOBAR Ribe se nadaju novcu, splet pozitivnih dešavanja na polju posla čeka Jarca, Lav spreman za početak veze
Foto: GettyImages

OVAN

POSAO: Ukoliko budete bili spremni da uložite dovoljno svog truda i znanja u posao koji obavljate, ostvarićete besprekorne rezultate. Vi ste veoma sposobni i imate potencijal! Vreme je da sebe cenite više nego do sada.

LJUBAV: Moguće je da vas očekuju veoma zanimljiva dešavanja u vezi sa osobom rođenom u znaku Bika. Totalno ste njome okupirani i nemate volju da se bavite sa bilo kim drugim.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi, mogući su manji problemi na tom planu. Već neko vreme vas muči hormonski disbalans, a do sada niste otišli kod endokrinologa.

BIK

POSAO: Oslonite se na svoju intuiciju. Moguće je da već imate iskustva sa sličnim problemima kao što su ovi koji se javljaju danas, pa ih samim tim možete prevazići sa lakoćom.

LJUBAV: Uživajte dok se emocije bude između vas i osobe sa kojom ste do skoro imali neki vid prijateljskog odnosa. Možete da računate na veoma lepe trenutke i jaka osećanja.

ZDRAVLJE: Preterano ste letargični i pasivni, pa takvim navikama ugrožavate svoje zdravlje. Potrebna vam je veća aktivnost! U poslednje vreme ste bezvoljni, neaktivni, a to sve vodi apatiji i depresiji.

BLIZANAC

POSAO: Sami sebi stvarate mogućnost za napredovanje i za poboljšanje zarade. Svojim idejama i trudom koji ulažete ostavljate veoma dobar utisak pred nadređenima. To će vam ubrzo doneti i mogućnost napredovanja, bolje zarade.

LJUBAV: Moguća je veza sa osobom iz drugog grada. Nije vam lako da uskladite ljubav na daljinu, pogotovo kada vas muči crv sumnje. Ipak, pokušajte da se priberete.

ZDRAVLJE: Niste dovoljno odgovorni prema svom zdravlju, imate loše navike koje vas ugrožavaju. Poradite malo više na sebi, posavetujte se sa lekarom, poslušajte njegove savete.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 30. OKTOBAR Ribe se nadaju novcu, splet pozitivnih dešavanja na polju posla čeka Jarca, Lav spreman za početak veze

Foto: GettyImages

 

RAK

POSAO: Puni ste elana i posvećeni poslu bez obzira na iznenadne situacije koje vam se dešavaju i koje bi možda nekoga poremetile. Nadate se stabilizaciji finansija u kasnijem periodu. Vas ništa ne može pokolebati.

LJUBAV: Ukoliko tokom današnjeg dana budete ušli u novu ljubavnu vezu, ona vam može biti zanimljiva i dobra neko vreme, ali ne radi se o partneru sa kojim ćete ostati na duže staze.

ZDRAVLJE: Smeta vam promena vremena, osetljivi ste i podložni zdravstvenim tegobama. Podložni ste alergijama, kao i problemima sa očima, povišenom temperaturom.

LAV

POSAO: Povoljan je dan za nalaženje nekog privremenog ili honorarnog posla. Na vama je da se potrudite da iskoristite svaku priliku koja vam bude pružena, jer ih nema mnogo. Trenutno, potreban vam je dodatni posao, koji bi vam uvećao honorar.

LJUBAV: Osoba prema kojoj gajite iskrene emocije vam konačno daje zeleno svetlo i dolazite do prilike za početak veze. Srećni ste i zadovoljni jer ste o njoj maštali jako dugo.

ZDRAVLJE: Osetljivost vratnog dela kičme je naglašena, prijala bi vam masaža i relaksacija. Ukočenost iziskuje vežbe koje ne možete preskakati.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da u sebi nađete više strpljenja i razumevanja za svoje kolege, ako želite da održite dobre odnose sa njima. Nemojte bilo kome prestrogo da sudite. Ne mogu svi da vas prate, morate pokazati malo više fleksibilnosti.

LJUBAV: Možete da ostvarite ono što ste želeli sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, imate veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koja pokušava da vas osvoji...Pokažite svoju pravu stranu ličnosti.

ZDRAVLJE: Osećate se veoma dobro, današnji dan vam je izrazito povoljan za sve aktivnosti koje imate u planu! Poslužiće vas i vedro, lepo jutro.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 30. OKTOBAR Ribe se nadaju novcu, splet pozitivnih dešavanja na polju posla čeka Jarca, Lav spreman za početak veze

Foto: GettyImages

 

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za pokretanje novog posla. Ukoliko ste imali neke ozbiljne planove i namere, sada je pravo vreme da se pokrenete oko realizacije... Samo napred! Važna je ideja, noviteti i da istrajete u svojim nastojanjima.

LJUBAV: Sagledajte malo bolje svoju situaciju. Pokušavate da održite vezu koja ne funkcioniše najbolje već duže vreme... Pokušajte da budete malo realniji u svojim emotivnim željama.

ZDRAVLJE: Problemi zbog malaksalosti su mogući, potrudite se da se ne forsirate previše. Pojačajte ishranu vitaminima, kao i mineralima.

ŠKORPIJA

POSAO: Pripazite se sukoba sa jednim saradnikom. Iako imate generalno dobre ideje za posao, niste dovoljno posvećeni realizaciji i zbog toga izostaju pozitivni rezultati. Posavetujte se sa njim, kako biste izbegli sukob.

LJUBAV: Dobro se osećate u svojoj koži i emotivno ste stabilni. Znate tačno šta želite i posvećeni ste osobi koju volite. Naravno, partner vam pruža stabilnost. Povoljan je dan i za one koji su u braku.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su mogući tokom celog dana, moguće je da ste napeti zbog posla. Nervoza je svakodnevna, posustajete, ne vidite rešenje.

STRELAC

POSAO: Preporuka je da prihvatite ponudu za drugačije radno mesto koja bi mogla da vam dođe danas od strane nadređenih. Imate sasvim dovoljno iskustva ali i kreativnosti za tu poziciju.

LJUBAV: Moguće je da na neki način trpite ili se osećate zanemareno u emotivnoj vezi. Odabrali ste partnera kojem su karijera i posao na prvom mestu, pa vi ispaštate.

ZDRAVLJE: Emocionalna nestabilnost može ozbiljno da naruši vaše zdravlje, kao i da dovede do potrebe za opijatima.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 30. OKTOBAR Ribe se nadaju novcu, splet pozitivnih dešavanja na polju posla čeka Jarca, Lav spreman za početak veze

Foto: GettyImages

 

JARAC

POSAO: Nadomak ste dugoočekivane promene i veoma ste srećni zbog toga! Možete da očekujete splet pozitivnih dešavanja na polju posla koja vas vode do uspeha!

LJUBAV: Trebaće vam par dana da dođete do pomirenja sa voljenom osobom. Oboje ste tvrdoglavi i čvrsto se držite nekih svojih stavova, zaboravljate da pametniji popušta.

ZDRAVLJE: Problemi zbog nervoze su mogući, podložni ste tegobama koje dolaze psihosomatski. Obično se bolesti javljaju, jer duša krije svoju patnju. U momentu kada emocije ne nalaze izlaz, skladišta duše se prepunjavaju i sadržaj ne nalazi drugi izlaz nego kroz telo.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da budete prilagodljiviji kada su u pitanju okolnosti na poslovnom planu. Potrudite se da prevaziđete svoj ego u donošenju važnih odluka i u kontaktu sa saradnicima. Prilagodite se drugima, usvojite tuđe ideje.

LJUBAV: Niste sigurni koju osobu da odaberete za emotivnu vezu. Dve različite ponude stoje, ali vi se i dalje dvoumite... Što se više budete premišljali, dalje ste od odgovora. Budite realni i odlučni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola, današnji dan vam nije povoljan za bilo koji oblik rizičnog ponašanja. Obratite pažnju na saobraćaj.

RIBE

POSAO: Bićete pozitivno iznenađeni okolnostima koje će vas sačekati na poslu. Otvoriće vam se prilika da ostvarite napredak na koji ste čekali duže vreme. Konačno, možete iskazati i realizovati svoje ideje. Moguće je i poboljšanje finansija.

LJUBAV: Nemate dovoljno odlučnosti da se aktivno posvetite emotivnim promenama koje su vam neophodne. Na vama je da presudite u kom pravcu želite da se kreću neki događaji.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je dijeta, zdraviji način ishrane, imate probleme sa telesnom težinom. Izbacite slatkiše i masnu, brzu hranu iz svog svakodnevnog menija.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading