HOROSKOP ZA PETAK, 28. OKTOBAR Kod Ovna prijateljstvo prerasta u ljubav, nove uplate pristužu Raku na račun, opasnost od trovanja za Jarca
Foto: Pixabay

 

 

OVAN

POSAO: Bićete u velikoj meri posvećeni svom poslu i nekim sitnim, svakodnevnim obavezama koje morate da završite. Moguće je da neće biti nekih bitnijih promena u radnom okruženju tokom dana.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete priliku da neko prijateljstvo preraste polako i sasvim spontano u ljubavni odnos. Prijaju vam pripadnici vazdušnih znakova: Blizanci, Vage i Vodolije.

ZDRAVLJE: Manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem su mogući. Povedite računa o krvnom pritisku kao i o nivou holesterola i triglicerida u krvi. Obavezno se obratite kardiologu.

BIK

POSAO: Fokusirani ste na svoj privatni posao na kom ne dobijate rezultate koje ste priželjkivali. Moguće je da ćete potražiti pomoć od oca ili nekog starijeg muškarca koji je za vas oličenje autoriteta.

LJUBAV: Zanimljiva faza za ljubav, pogotovo ako ste slobodni. Bićete maksimalno aktivni na polju flerta na kom su moguća brojna zanimljiva dešavanja. Konstantno vam kroz misli prolazi jedna Devica.

ZDRAVLJE: Organi za varenje su vame nešto osetljiviji, pa pripazite da negde ne “zakačite” stomačni virus. Moguće je da ćete imati neugodnih problema sa probavom. Jedite što laganiju hranu.

BLIZANCI

POSAO: Komunikacija sa poslovnim saradnicima je sada ključ vašeg uspeha. Veoma ste ubedljivi i delujete prilično moćno na poslovno okruženje. Moguće je da se koristite i blagom manipulacijom i nekim trikovima.

LJUBAV: Sredinom dana se pokreću nova zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Iako ste mislili da vam je polje strasi uspavano, ubrzo ćete otkriti da postoji osoba koja će to ponovo probuditi u vama!

ZDRAVLJE: Vaše slabe tačke su inače vezane za respiratorne organe i to se sada polje kod vas aktivira. Mogući su problemi vezani za kašalj, manje upale i infekcije. Obavezno se obratite svom lekaru.

HOROSKOP ZA PETAK, 28. OKTOBAR Kod Ovna prijateljstvo prerasta u ljubav, nove uplate pristužu Raku na račun, opasnost od trovanja za Jarca

Foto: Printscreen/instagram

 

 

RAK

POSAO: Dolazi do poboljšanja vaših finansija, nove uplate pristužu na vaš bankovni račun. Generalno ste zadovoljni okolnostima na poslu i trudite se da održite dobar tempo, koji vam donosi zaradu.

LJUBAV: Moguće je da ste trenutno u nešto sporijoj fazi ili je veza sa voljenom osobom zapala u blago stanje monotonije. Vama to preterano ne smeta, jer generalno volite stabilnost i niste pobornik drastičnih promena.

ZDRAVLJE: Možete biti prilično usporeni u ovoj fazi. Kao da imate potrebu da budete pasivni i da ne preduzimate ništa. Potrudite se da budete makar malo fizički aktivniji, to vam je zaista neophodno.

LAV

POSAO: Nikako nemojte da se upuštate u bilo kakve rizične ili “mutne” poslove. Povedite računa o tome da u ovoj fazi ipak budete malo pasivniji i da ne se ne bavite poslovima koji su neprovereni.

LJUBAV: Postajete nekako melanholični i nostalgični, nedostaje vam ono što ste nekada imali sa starim partnerom. Moguće je da ste jednostavno preterano skloni patetici. Pokušajte da se trgnete!

ZDRAVLJE: Dolazi do problema sa manjkom energije, sa nesvesticom i malaksalošću. Nemojte da izbegavate redovne obroke i vodite računa da pijete dovoljno tečnosti. Nemojte da se forsirate na bilo koji način.

DEVICA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svog poslovnog partnera koji vam trenutno deluje preterano tajnovito. Najbolje bi bilo da odmah rešite nesporazume koje imate, nemojte da odugovlačite.

LJUBAV: Iako to ne želite da priznate, vas i nije tako teško osvojiti kada se pojavi pogodna osoba. Bukvalno na prvi pogled već možete početi da gajite emocije prema nekome ko deluje veoma misteriozno i koga srećete baš u ovoj fazi.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom vam se pojavljuju, jer generalno ne trošite dovoljno energije i ne umarate se preko dana. Morate priznati i sami sebi da vam je mozak daleko više opterećen nego telo.

HOROSKOP ZA PETAK, 28. OKTOBAR Kod Ovna prijateljstvo prerasta u ljubav, nove uplate pristužu Raku na račun, opasnost od trovanja za Jarca

Foto: Pixabay

 

 

VAGA

POSAO: Možete se maksimalno osloniti na pomoć svojih bliskih saradnika u poslu. Moguće je da ćete čak veći deo svojih obaveza namerno prebaciti na njih kako biste sebi olakšali i kako bi imali više slobodnog vremena.

LJUBAV: Deluje vam da na polju ljubavi nikada niste bili aktivniji nego sada! Non stop ste angažovani oko kontakta i flerta sa osobama suprotnog pola, a poziva i ponuda imate milion. Odluka i izbor je samo na vama!

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kostima, mišićima, ligamentima. Ako ste fizički aktivni, moguće su manje upale ili povrede, kao i grčevi u mišićima. Potrebno je da nađete neki način da se malo opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da ulazite u konflikte sa nadređenima oko sitnica samo da biste zadovoljili svoju sujetu. Potrudite se da obuzdate svoj temperament makar tokom ove nedelje i da budete malo promišljeniji.

LJUBAV: Dolazi do zanimljivog susreta sa osobom koja je iz istog mesta ili istog porekla kao i vi. Sa nostalgijom se zajedno prisećate nekih lepih trenutaka iz detinjstva i polako se zbližavate sve više i više.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete biti hronično ukočeni ili vam se aktivirao neki problem sa kičmom. Preporuka je da se obratite fizioterapeutu koji bi mogao da vam pokaže neke vežbe koje će vam biti korisne.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste očekivali neka važna papirološka ili formalna rešenja, odgovore od suda ili nekih drugih viših institucija, možete da očekujete pozitivan ishod. Polako dolazite do izvesnije situacije.

LJUBAV: Manja distanca između vas i partnera je prisutna, jer ste u blagom raskoraku sa slobodnim vremenom. Ovo ne mora biti pogubno za vaš brak, ali se potrudite da joj s vremena na vreme pokažete da mislite na nju.

ZDRAVLJE: Maksimalno izbegavajte masnu hranu, gazirana i alkoholna pića i sve ostalo što bi moglo u nekoj meri da negativno utiče na rad vaše jetre. Mogući su manji problemi na tom polju, pa vodite računa.

HOROSKOP ZA PETAK, 28. OKTOBAR Kod Ovna prijateljstvo prerasta u ljubav, nove uplate pristužu Raku na račun, opasnost od trovanja za Jarca

Foto: Pixabay

 

 

JARAC

POSAO: Moguće je da će neko pokušati od vas da izmami pozajmicu ili manju finansijsku pomoć. Niste široke ruke i niste baš spremni da bilo kome izigravate dobročinitelja, pa ćete ipak odbiti.

LJUBAV: U vama se ponovo bude neki vaši stari strahovi i frustracije, kao što je na primer strah od napuštanja i zapostavljanja od strane voljene osobe. Pokušajte da se sabarete i da se smirite, jer je ovaj put sve samo u vašoj glavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol kao i bilo koji vid poroka tokom dana. Pored toga, jako je važno da ne unosite lekove i da ne preterujete sa njima na svoju ruku. Stoji vam naglašena opasnost od trovanja.

VODOLIJA

POSAO: Poboljšanje na polju finansija vam sledi i veoma ste zadovoljni zbog toga. Moguće je da ste dobili samo deo očekivanog novca, ali i to je za sada sasvim dovoljno kako bi vas podstaklo i motivisalo!

LJUBAV: Partner vam je posvećen celim svojim bićem i svesni ste toga veoma dobro. Uživate u toploj i veseloj atmosferi koju imate, ne planirate da izgubite voljenu osobu - već da je zadržite pored sebe na duže staze.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa pojavom alergija ili nekih manjih iritacija na koži. Potrudite se da ne uzimate bilo kakve neproverene proizvode, a za svaki slučaj bi mogli i da se javite lekaru.

RIBE

POSAO: Konačno se osećate poletno i spremno za nove poslovne pobede! Imate sasvim dovoljno energije da se posvetite velikim obavezama koje vas čekaju i spremni ste za ostvarenje značajnog uspeha!

LJUBAV: Promene na ovom planu dolaze samo ako budete sami pokrenuli inicijativu po tom pitanju. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja ako budete bili dovoljno hrabri da napravite prvi korak!

ZDRAVLJE: Blagi pad imuniteta vas prati, ali biste to veoma lako mogli da prevaziđete. Osluškujte svoje telo i poradite na većem unosu svežih i zdravih namirnica, na unosu vitamina i tečnosti.




 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading